Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8000
na min van mindenki itt hagy?
Na asszem én is megyek. Majd még jövök.
Mégegyszer Kellemes Húsvét-ot és csak óvatosan holnap
Barátnőd is motoros vagy csak hátsó utas?
Hé hé hé! Csak nyugi ! Az poén volt úgyhogy ne húzd fel magad.
én most mek nagymuterhoz maj jövök vmikor..ja meg mek moccozni is,de maj 7kor.. megvan má beszélve barátnőmmel,megyünk motorozni a gátra
na üdv emberek
leszarom én,há mi a fasozmat képzel,azé me rendőr? ugyanolyan ember,mint mi,csak köcsögebb modnom maj neki,h ha baj van,tegye le a jelvényt,és mint ember az emberrel,verekedjünk
Mikor láttam nekem nagyon tetszett. Kb.4 éve
Jah meg filmet nézek ... ismeri valaki Ford Fairlanet ?
én még nem ... ebédre várok
Jól elvagyunk itt, nem Fire?
Sztem mindenki moccozik - kiélvezik a jó időt meg az ünnepi hangulatot
Amíg nem vagy velük pofátlan addig itt se szólnak egy szót se. Sz tem ők se akarnak maguknak papírmunkát
csaj az semmmibe,nem bérlem am semmibe,ki se száltak,csak beintett a yard... am it elég kultórált rendőrök vannak,nemnagyon szólnak semmiér... száguldozás,125/50 nagyba megy a városba és még snekit se basztak meg semmiér...
Amúgy mennyibe került? Nem a csaj hanem h ketten voltak a bringán?
Csak vigyázz h fel ne ismerjen mert a hivatalos személy elleni erőszakért nagyon megmérik mostanában
ja benintett nekik a yard,me ott baszóttak direkt elöttük 2n a biciklivel
hát a csajomra szemet ne vessen a buzi yard me megverem
Mit csinált a kék? Beintett?!? A csajodnak?!?! Ki tudja, talán megtetszett a zsarunak a két csaj egy bringán felállás Bocs
az út széle kék lesz,meg a rendőrök feje vörös,amikor megakarnak álítani,de beszopatom a köcsög fejüket ,és elmenekülök hú tegnap este mentünk a városba,mentünk bulizni,és ot áltak a rendőrök a parkolóba,barátnőm meg 1ik barátnője mentek 2en a biciklimmel,és ott kacsáztak elöttük,a rendőr meg beintett
Na ki merre megy ma illetve holnap?
Holnap csak óvatosan mert tiszta KÉK lessz de nem csak az ég meg a szemed alja, hanem az út széle is .
látom azé van fékhatás minek a fékmunkahengere van rajta? rx vagy mitoé? meg fém fékcső?
mer mi történt? én mindig olvasom a forumot,de nem emléxem,h ienről írtál vna..ak leht lemarattam vmiről
Reggelt...
Hát ezért a futamért sem volt nagyon érdemes felkelni...
Köszi az infót... nekem egy ismerősöm csak saccolta hogy hogy lehet szétszedni mert pont ilyet még nem kapott szét csak hasonló fordítottat és abból indult ki... Csak ugye gondoltunk arra hogy a becsúszószárat hátha ki lehet szedni anélkül hogy az egész teló kijönne de ennél nem lenet, szóval marad a bontás... amúgy meg pont tegnap terítettem ki a garázsban vagy fél liter olajat mert az a nyomorult bödön nem akarta az igazságot... Jah és természetesen valami sűrű olaj fog belemenni mert én kicsit puhának éreztem eddig is , gondoltam rugócserére is de azt nem javasolták...
És ki mit tervezett mára meg holnapra?
Boldog Húsvéti Ünnepeket mindenkinek
minek akarok levenni a teló alját? az csak a tengelyt fogja oda...csak a felső csavart kell kiszedni( vagy imbusz v villáskulcs) kiszeded,fölnyomod a telót,az ott levő 2 mágnest,kiveszed és voala,kihúzod a beúcsszót midnen gond nélkül...(olyan helyen csináld ahol könnyen feltdudod takarítani az oalajt!) aztán zégert kiveszed ügyesen,szimering alá nyúlsz csavarhúzóval...kiütöd....újat megfogod,beleütöd v a régi szimeringgel v pedig egy olyan méretű csővel,csapággyal...ja és a szimeringben lévő rugón nyugodtan húzhatsz. 10-15ös olajat tegyél bele,neekm 10es van benne de stoppienál elég szépen összeül. na szóval,szimering bent van,becsúszot beteszed,felül kihúzod a kis szárát amire majd a mágnes megy vissza... betöltesz 4,7 dl olajat(ennyi megy bele)/ szár és vissza a mágnest,vissza a csavart,kész is vagy....
Hello mindenkinek!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Tuareg125 - Én személy szerint a MOTUL láncspray-k közül a ROAD PLUS nevezetűt használom de nekem a láncon kívül még nem kent össze semmit.