Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erdőbe még pont nem mentem vele
Esni meg úgy sikerült hogy nem volt túl egyszerű az út amin mentem
máraki melozik
Jó melót mindenkinek mára...
alap,h supermoto építés folyik..elvileg lesz felni hamarosan,lehet beküllőzni a cuccot,festés,aztán centírozás,rá a gumma osz sm érzet
ak vmi fényerősség állítós szemüveged kell venni am csa kszólok,h az nsr nem enduro,h az erdőbe mennyél vele
Szasztok....
Hogy sikerült terülni? Ma motoroztam egy kicsit... holnap meg sztem kirándulás igaz kocsival... de nem is egyedül megyek Nah ha mindenki supermotot épít akkor én mondjuk csinálok choppert a Tuaregből... na? azé kíváncsi lennék ilyen radikál moddingokra na majd ha már jobban megy a photoshop...
baker tegnap reggel 8:30 óta nem aludtam... rajzoltam egész éjszaka de leadtam mindet és nem dobtak vissza egyet sem Na most ennyi még lehet írok.... majd...
könyököm is elkopott ahogy nézem
hozzáteszem farkasvakságom van, magyarul nem látok sötétben
Na de megyek aludni mert már nem látok
Motorral csak majdnem estem, illetve majdnem bementem az erdőbe , korom sötét úgy láttam egész jó az út úgyhogy lehet nekei húzni kicsit, hát nem volt jó, sőt, nagyjából el is tűnt az út, úgyhogy elég kalandos volt megállni a hajtűkanyarig
Hát megyek amennyire csak tudok, ez van, néha megtörténik , jó kis előre ballra szaltó volt egy kis bal vádligörcsel
ügyes vagy hogy sikerült ?
én nem hullottam 1et se,pedig csapattam az etx el a sárba mint a bolond,meg nagy dög 600as cross gépeket is rugattam
mint állat , de tuti úgy néz ki a vádlim mintha összekarmoltak volna
behullottál biciklivel?
Na ma nem törtem magam össze többszőr
fék csövön meg a felnibe szokott bennelenni talán..
nagy dög speeed gépek te meg 1 babszival
babszi is viszi 2esbe a 180at?
Hali

Tuaregnél honnét lehet megállapítani az évjáratot nem tudjátok véletlenül? Tom már kérdeztem csak nem igazán érkezett rá válasz...

Thanks
de a meloér adnak pízt,aztán tuc moccolni
bocs nem tudom hogy került ide Feko a macskám
összeraktuk az ezres fzr-t naon bika gép lett kettesbe 180 lazán küldök pár képet, (én babszival voltam )
jóreggelt
no jah ...
raj kis bringa akárcsak az integra
ezt sasoljátok nem egyszerű bringa: http://mypic.carstyling.hu/pic...
azok non szép és kényelmes verdák..meg nekem még bejövős integra ...