hát a franc tudja milyen márka, tesóm vette még az előző bömösre de ő nem panaszkodott ... amúgy elvileg imbusz kell hozzá csak vagy 30 centi hoszzú... mert a csőben elég mélyen van az a csavar ami összefogja a két részt... szóval nem nagy cucc... elvileg...
Na jól van sztem én elteszem magam mára... 9 től forma1 , MotoGP meg csak 22-én lesz sajna...
Jó éjszakát mindenkinek...
Szasztok...
Na olaj leengedve, a telót meg majd csak jövő 7 en szedem szét szerintem mert a végéről nem lehet levenni a véget így ki kell venni az egészet és ha jól tudom kell majd hozzá csinálni szerszámot mert valami speckó kell hozzá... Amúgy meghajszoltam ma egy kicsit mivel fel kellett melegíteni az oilt... de a lemosás az felidegesített és hagytam a fenébe...
Jah egy kérdés ... ki milyen láncsprayt használ mert ez a getva amit én használok az kibírhatatlanul összebasz mindent... hiába várok vele , hiába fújok épp elegendőt... mindíg összegyűlik a kisfogaskerék védőben a trutty... meg úgy mindenhol... tiszta retek a lengővilla, a lánckerék még a váz is... dobom ki a fenébe vagy akkor alakítom átfelé szíjjhajtásra...
lámpát bekötöttem direktbe,most ég egyszerre...jóazúgy kiput visszaraktam,tükröket is lerendeztem nopara lila a seggem igazából csak a mezemet sajnálom
hali all
dani te mindig csinálsz vmit magaddal...
beszéltem a csávóval,lesz 5ezerér ráf,küllők és egy belső
jövőhéten itt a cucc,aztán kezdődhet a hosszas művelet... kiküllőzni mind2 felnit,felcsisolni,festés,beküllőzni mind2 felnit,centírozás,aztán mehet össze a supermoto cucc
többiek hogy áltok a supermoto építéssel,többen is monták,h belevágnak
Köszönöm a sok jo kívánságot ...húsvétkor ált-ban nem vagyok otthon...most is ugy néz ki túrázni lexem ...a moccozás kellemesebb számomra...mint itthon dekkolni ien szép időben...és pirostojást osztogatni ...
Na jól van sztem én elteszem magam mára... 9 től forma1 , MotoGP meg csak 22-én lesz sajna...
Jó éjszakát mindenkinek...
Na olaj leengedve, a telót meg majd csak jövő 7 en szedem szét szerintem mert a végéről nem lehet levenni a véget így ki kell venni az egészet és ha jól tudom kell majd hozzá csinálni szerszámot mert valami speckó kell hozzá... Amúgy meghajszoltam ma egy kicsit mivel fel kellett melegíteni az oilt... de a lemosás az felidegesített és hagytam a fenébe...
Jah egy kérdés ... ki milyen láncsprayt használ mert ez a getva amit én használok az kibírhatatlanul összebasz mindent... hiába várok vele , hiába fújok épp elegendőt... mindíg összegyűlik a kisfogaskerék védőben a trutty... meg úgy mindenhol... tiszta retek a lengővilla, a lánckerék még a váz is... dobom ki a fenébe vagy akkor alakítom átfelé szíjjhajtásra...
bérelj 1et estére
dani te mindig csinálsz vmit magaddal...
beszéltem a csávóval,lesz 5ezerér ráf,küllők és egy belső
jövőhéten itt a cucc,aztán kezdődhet a hosszas művelet... kiküllőzni mind2 felnit,felcsisolni,festés,beküllőzni mind2 felnit,centírozás,aztán mehet össze a supermoto cucc
többiek hogy áltok a supermoto építéssel,többen is monták,h belevágnak