Mostanában kicsit ritkán vagyok, elveszi az időm a motor fényezés A fém cuccok készen vannak, íme:
Lehet kicsit jobb lett, mint amilyen volt Holnap el is kezdem összerakni. Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket, majd még jövök, széles utakat!
ahham....de ha nem ég el az oil....akk olajos a gyertya nem? megnézem de a multkor gyönyörűen ki volt égve a gyertya, vaci új, champion nem tom mien de a túl dús keverék az lehet am hogy kell kiégetni a kopuffot? mert nincs itthon oan hegesztő......gyufa + benzin jó? vagy hogy kell?
Maxi - sztem vegyél bele egy új gyertyát. Ha egyszer elkezdte taknyolni mindig ezt fogja csinálni. A gyertya ilyen Ha kiégeted is ugyanezt fogja csinálni pár km múlva szóval ha ez a baja - új állja a helyét
jaja voltam én is de én csak egyedül
am jók lettek a képeid és nemcsak a kép a szép..... hanem aki rajta van
meg nekem nagyon füstöl a motor.....kékes füst......valaki nem tudja véletlenül, hogy mitől lehet? faterom azt mondta hogy ha kiégetem akkor lehet hogy jó lesz.....légyszike segítsetek
jah és Vdani....jobbulást neked is meg a vasnak is
Hát nagyon remélem h nincs baja...megnéztem mikor megálltunk meg itthon is...és azt vettem észre h pöppet folyik az oil belőle..de havert áthívtam és mondta h ő töltötte fel...lehet több ment bele a kelleténél...szoval sztem nix gáz...de azért veszek rá teloharisnyát
Az úgy jó buli .
Én nem tudnék 50 km-nél többet egyedül menni - egyedül rohadt uncsi- legalábbis nekem
A telódnak lett vmi baja . ?
Amúgy az autósok egy része valóban tirpák-tapír.
Részlet:
"Szabad-e locsolni?"