hú de hulla vok,egész délután kinn zúztunk a semmi közepén..találtunk 1 fain szántóföldet,felvolt ázva tócsák minden abba nyomattuk,mint vmi varacskosdisznók
kurvajó volt van 1 vidi is ahogy mexelek meg kapaok ott a trágyába öszevisza
nálunk makón van 2 full gazdag gyerek egyiknek an egy rs-e amit 600 ezerért vett ráköltött fél millio tuningot, 160 as polini stb, a másik gyereknek volt egy 95 ös full gyári mitoja, az ugy leverte az rs-t ahogy csak lehet, szemem elött otthagyta a faszba gyorsulásba is meg mindenbe szal erről ennyit én a szememnek hiszek
Tudod, szerintem ez vevő kérdése.. sajnos már nem mai darab, és manapság mindenki RS-t akar, abból is minél fiatalabbat. Majd kiderül, találok-e rá vevőt!
Nana... Még Geri mondta egyszer, hogy volt egy 154 ccm-es evo mitoja, meg egy 2002-es RS egyszerre, és a gyári rs odavert a polinis mitonak... Más kérdés, hogy mit mutat az óra... Pláne a végsebesség terén....
szétnéztem, ez jo ár érte... de akkor is ennyi pénzből mitot veszek paperosan, az meg csak jobban megy is meg 210 ért van rendszámos sima mito, 99 es evo blokkal szal mitot érdemesebb venni sztem de ha valaki apriliát akar ennyi pénzért akkor megéri, az a baj hogy az apriliáknak nagyobb az áruk mint a mitoknak, pl egy rs ért annyit kérnek mint egy evoért... de közbe a simo mito is lealázza
kurvajó volt van 1 vidi is ahogy mexelek meg kapaok ott a trágyába öszevisza
igaz 2 leszek a legkisebb mocival
2 haverommal mek,mind2 kölcsön 600as trágyamászóval lesz