Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak tesóm volt bömöséből tok kiindulni... az 250 kiló volt kb állóhelyzetben csak tartani sem tűnt nehezebbnek a tuaregnél... menni vele meg majdnem hogy könnyebb volt mivel a boxer miatt ugye szerintem kicsit lejjebb van a súlypontja... de lehet hogy más nem így érzi...
Trakee neked meg grat az új verdához...
Elírtam, Goldwing...
de am a felni méretei miatt nem fér be, vagy ha rárakok egy gumit akkor nem..... mert én vhogy úgy akarom, hogy keskenyebb gummát rá....akk sztem bele kéne férni, vagy 14cm hely van a lengővilla szárai között.....
Ha már a kilóknál tartunk, egyik ismerősöm most vett egy Goldwindet, ami csekély 400 kiló... Na azzal nem kéne borulni...
ne már....kajak nem?
jó de én ebből nagyon nem vágom hogy a rózsaszin kábelt meg a vastag narancssárgát hova kell kötni fire neked is etx ed van levennéd a kedvemért ajobb oldali oldalidomot meg esetleg ülést légysziiii köszi szépen..
8361es hsz a válasz rá
jó én is tom,hogy kel felállítani 1 motort
légyszi a 8347es üzit nézzétek meg és válaszoljtok! köszi szépen! csá csá
hát nsr-em 120kg vagy mennyi, haverom 100kg, és simán felemelem a hátulját ha rajta ül teljesene :P, üresen meg simán felemelem az egészt motort, szóval nem olyan nehéz felállítani egy 200kgos motort, főleg ha tudod hogy kell, valahol ezt is tanítják
mien kereket akarsz venni? mito kerék? az kissé széles lenne sztem,be se fér a hátsó lengővilládba
áh mostanába nem,betegeskedek meg minden,most nemnagyon mocizok..meg indul a supermotosítás,azza lmeg nem a sárba fogok menni
azé 200kilós motort nem oan 1×ű de lehet próbálkozni
Húúúú!
Már ennyi az idő
Holnap korán kell kelnem úgyhogy jó éjszakát mindenkinek és széles (fire-nak jó dágványos ) utat!
hello!
xlzx - ha vagy légyszíves írjál már csak a felnikről szeretnélek megkérdezni, hogy neked hogy is volt az betéve.....mert most találtam egy hirdetést, ahol 8 ezer darabja, és alkudható......de csak a felni, tárcsa, és fogaskerék nélkül.....előre is köszi
jah, amúgy zolko87 én írogatok neked a kézvédőért csak mondom szólok
nah most lépek,
bye, jo8 all
széles utat!
nem hiszem hogy nehéznek tünne , cseréltünk kocisn úgy kereket hogy én emeltem meg a hátulját , na jó megemeltem aláraktunk téglát és úgy cseréltük, de egy motort könyebb felállítani
Mit csinálnak olyan sokáig
Nekem azt mondták hogy 2-3 nap alatt megoldják
Nem a súlya hanem a terjedelme miatt néz ki olyan nehézkesnek a dl
Am tuareg125 - igazad van - nagyon kezes a gép
Kb120 kg és 190 cm
aham..ak nemsoká csapatás vagyis,járatás..menyit kell,1000km? vmi sport dobot műcsél maj rá,h szépen szóljon az a v2
de ha elborulsz vele és felkell álítani,ak sztem nehéznek tünne
Nem, szombaton fixáltuk le, 1-2 hét mire forgalombahelyezik.
Attól függ mekkora vagy, mert nekem 200kilós motor nem tűnik nehéznek
neked oanod is van? úgyláccik a tuareget idősebbek veszik inkább
túrázni kell valami gépes? hááát... ha már csak a 2ből kellene választani akkor sztem a versys inkább nem? mégiscsak 2 hengeres... bár a trail sem rossz... de nálam sztem akkor is a V-strom maradna az egy dolog hogy nehézkesnek néz ki de ha mész vele lehet könnyedebb mint a Tuareg
Amúgy én is tom milyen motort szeretnék... KTM LC4 640 adventure , V-Strom 650 , Moto Guzzi Breva 850... vagyis hát akkor nem egyet de ez még sztem bővül majd... mondjuk a Buell Ulysses is tetszik...