Én csak tesóm volt bömöséből tok kiindulni... az 250 kiló volt kb állóhelyzetben csak tartani sem tűnt nehezebbnek a tuaregnél... menni vele meg majdnem hogy könnyebb volt mivel a boxer miatt ugye szerintem kicsit lejjebb van a súlypontja... de lehet hogy más nem így érzi...
Trakee neked meg grat az új verdához...
de am a felni méretei miatt nem fér be, vagy ha rárakok egy gumit akkor nem..... mert én vhogy úgy akarom, hogy keskenyebb gummát rá....akk sztem bele kéne férni, vagy 14cm hely van a lengővilla szárai között.....
jó de én ebből nagyon nem vágom hogy a rózsaszin kábelt meg a vastag narancssárgát hova kell kötni fire neked is etx ed van levennéd a kedvemért ajobb oldali oldalidomot meg esetleg ülést légysziiii köszi szépen..
hát nsr-em 120kg vagy mennyi, haverom 100kg, és simán felemelem a hátulját ha rajta ül teljesene :P, üresen meg simán felemelem az egészt motort, szóval nem olyan nehéz felállítani egy 200kgos motort, főleg ha tudod hogy kell, valahol ezt is tanítják
hello!
xlzx - ha vagy légyszíves írjál már csak a felnikről szeretnélek megkérdezni, hogy neked hogy is volt az betéve.....mert most találtam egy hirdetést, ahol 8 ezer darabja, és alkudható......de csak a felni, tárcsa, és fogaskerék nélkül.....előre is köszi
jah, amúgy zolko87 én írogatok neked a kézvédőért csak mondom szólok
nah most lépek,
bye, jo8 all
széles utat!
nem hiszem hogy nehéznek tünne , cseréltünk kocisn úgy kereket hogy én emeltem meg a hátulját , na jó megemeltem aláraktunk téglát és úgy cseréltük, de egy motort könyebb felállítani
túrázni kell valami gépes? hááát... ha már csak a 2ből kellene választani akkor sztem a versys inkább nem? mégiscsak 2 hengeres... bár a trail sem rossz... de nálam sztem akkor is a V-strom maradna az egy dolog hogy nehézkesnek néz ki de ha mész vele lehet könnyedebb mint a Tuareg
Amúgy én is tom milyen motort szeretnék... KTM LC4 640 adventure , V-Strom 650 , Moto Guzzi Breva 850... vagyis hát akkor nem egyet de ez még sztem bővül majd... mondjuk a Buell Ulysses is tetszik...
Trakee neked meg grat az új verdához...