Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nők ehhez tényleg nagyon értenek
A JELENLÉVŐK MINDÍG KIVÉTELEK (elissa )
Akkor igyekezz!
Az sz*r
Murphy szerint ami elromolhat az el is romlik legvalószínűbben akkor mikor a leginkább szükség volna rá.
gyorsan kell venni motort mert asszony nagyon költené a lét.....
széttszált a vízpumpa az autóban...
ha már szervíz, akkor csere minden, 80 lé volt az alkatrész, a munkadíj meg 30 "akcíósan"
fele motor ára odalett egyből
Csááá!
Mi történt?
háj!
kisebb üzemzavar után ismét keresek 125ös tuareget, rendszámosat
esetlek tud valaki?
köszi
Szia elissa.
Milyen volt a napod?
Voltál vmerre?
szija
Estét tuaregesek ...
Szia!
a címem:patvaros87@gmail.com vagy patvaros87@freemail.hu
Zolko 87!
Nem jó a címed amit adtál!
Engem komplett block érdekelne.
tessék parancsolni ha még nem sikerált szerezni
Nekem nem kell, mivel most láttam mc18at 230ért , jövőre is lesz valami 300körül, szóval túl sokat nem kell gyűjteni
Én tudom mit akarok, csak szeretem alaposan mérlegelni a másfél millát meghaladó döntéseket. - ALAPOSAN .... NAGYON
, ez a mostani motor, én meg azt mondom hogy jövő tavasszal mit veszek, hát idén most nsr van, legalább mondhatom majd hogy tipushű vagyok
hát,ezt nem mondannám,h tod először mtx supermoto,aztán nrs 125,msot meg nsr 250?
Én eladásban , azt majd jövőre egy honda nsr 250 mc18 vagy mc21 de én legalább tudom hogy mit akarok
van 1 hangja..de ezzel megállít a rendőr... kissé túől hangos uccára
én nem moccozok,döglök.. na miaz mindenki motor váltásba gondolkodik?
vagy még a Desmoseidici RR - Moto GP utcai verziója is jóóó 1000 ccm és több mint 200 Le
Ezt hallgassátok meg ! Igazi Duci hang
nézegettem a mocikat egész délután... az árhatár ugy változott hogy fél milliótol 10 000 000-ig nemtudom hogy...szal kinéztem egy májer gépet, csak valaki adhatna rá pénzt is Ducati 1098 I T T
Na mi van ?
Mindenki moccozik?