Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megesik
vegyé vmi supermtot Ak val...hú elöübb voltunk kinn mesteren,ahonnan van az etx em,me haver kibérelt egy 600as cross gépet,oszzt kimentem én is me én ismerem jobban a csávót,és hozott 1 tuareg windet,félig darabokba,de észrevettem a futón a17felsit,fain aszfatgummával montam neki,h az éne nekem de monta,h öszeakarja rakni a tuareget,de én motnam,h nem kell neki az a felni monta még estig átgondolja,sztem csak ideadja..meg va n1 kék eloxált 6.5ös felnije,aszongya azt 10é ideadja gumival... álítólag versenyzőknek van elöl ien felni..csak sztem túl széles..de maj megnézem még,meg lealkudom vagy 8ra gumival 1ütt
na meek me rometot haza kell hozzam havertzól, beleszakadt a tőcsavar a blokkba
Tamás csőőőő fireball NEM tudta hogy van EDUÁRD név is aszitte ez valami fantomnév
sztem az korent ár érte
hát mondjuk érthető hogy hamar szétmegy mivel eléggé jól telljesít...akkor valami más fasza 400 asat kéne nézzek, fzr?
Tudod megnézegettem a többit, van 160 -ért ugyan ilyen, kettő is, de egyik rendszám nélkül, karcos, a másik rendszámmal, kaprcos, és nem is megy jól, állítlag karburálni kell, és lejárt a műszaki.. Azokat, amik egybelévőnek tűnnek, meg mind drágábban hirdetik. Amúgy egy darab érdeklődőm nem volt :D ÉS majd a érdeklődő komoylasága dönti el, hogy mennyi lesz az anyni...

Egyébként én ZXR-el nem játszom, az egy széjjelforgós, szenvedős, olajzabálós kawa.... És túl sokat kaphatott már életében....
nem sok az a 245 ezer ft érte? mondjuk rendszámos...
JÓ reggelt ...trakee- eladod a szépséget ... sajnálom...de persze szorítok is h meg leen a nagyobb verda ...
vagy várok 2 évet a mitoval, és aztán egy R1es vagy egy zx10r
estét ! én is 4 t re szeretnék váltani, e A1-es jogsival 4t-s motort nem lehet venni ai királyul megy, most a1-el egy mito evo elég lesz...Ak-val viszont már egy 400 as zxr
Pont ez a lényeg! Nem akarok kék füstöt látni, nyomatékot akarok kis fordulattól, és az sem árt, ha kivisz a világból anélkül, hogy ránézzek, merre van benn a motor
Az nem megy rosszul, meg egész kényelmes kis gép , csak nekem kicsit sok benne az ütem , de legalább v alakban vannak benne a lovak
szerelést is vállalnak,van ismerősöm aki ott hagyott 10 pénzt beállításra és nem változott a motorja!nekem a lámpához egy kábelt 6ezerért akartak adni,hülyék ezek? vettem 4 sarut 100ftért meg kábelt 200ért és megcsináltam...ennyi
cserei motorcentrum? na ne viccelj azok ott basznak át ahol csak tudnak!
Ha valakinek kell tuareg alkatrész szinte minden van egy pesti kis bontóban-boltban.
A XIV.kerületben a cserei utcában MC motor.Én is itt kaptam gyujtás electronikát a kicsikémhez.Igaz nem olcsó de van szinte minden a verseny gyertyától elkezdve minden.
Üdv remélem tudtam segíteni
Az a gond,hogy túl nagy a fájl mérete! :S msn-en elkűldöm!
csá
havernak va n1 fejidomos 650es sv je,aszem 1 éves, 1mila körül.. kocsit vez a hülye inkábbXD
viszlááát
amilyet sikerül szerezni :D És abból is ha összejönne, még a régi, karburátoros, alu csővázas...
nem kültél semmi csatolt file-t
sv 650? fejidomos?
Remélem elkűldte rendesen.....ha mégsem,akkor szóljál!