Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háát ha apa is segíteni akar, akkor lehet, hogy SV suzuki... Ha nem, akkor valami 400-as.... VFR, FZR, esetleg Suzuki SG 350 Goose
mik a tervek új mocc terén?
Hja, ha valakit érdekell: http://www.hasznaltauto.hu/ker... rájötem, hogy már kevés nekem a 125 ccm... úgyhogy megszakad a szívem, de eladó!
jóreggelt
kell neked 80ezerér szemüveget venni,az má 1 fél motor vagy 1 moccos szezon
Nincs, most nincs rá pénz, ez a szemüveg is 80 volt kb...
fireball@citromail.hu
thx
kontakt lencse
Ez is eléág ha csurig töltöd elmész vele mész 100km-t és rátöltesz, és amennyi belemegy annyit fogyaszt
én is erre gondoltam ...menni is akartam ma...csak az idő betett ...
Hova kűldjem?
hehe, szemüveges vagyok, szétpárásodik az egész és nem látok
fürdőgagya föl,úgyis jó idő van,aztán tekersz
Hát meleggel nincs baj de így a fasznak van kedve biciklizni, esőt nem szeretem, egyébként mennék tekerni , most nagyon rászoktam a rendszeres kemény hegyi edzésekre
motorozd ki abenzint fullra,menny el a kútra,tankold tele és kiírja menyit tankoltál sztem ez elég 1×ű módja a tnak lemérésének
etx ét elküldhetitek nekem,nekem tx van
eső? hol éltek ki? nálunk pólóba is meleg van süt a nap mek is miyá kerekezgetni,csak eszek elötte
én is csak etx-hez találtam...oksa kösze h megnézed
Sziasztok! Kerestem szervízkönyvet,de mégcsak ETX 125-höz találtam,ha valakinek kell,akkor elkűldöm e-mail-ban......Tuareg Wind-hez még keresek neked elissa hátha találok!
hát akkor ha vki ügyes csak ki tudja saccra számolni...
Nálunk is, pedig biciklizni akartam , de ebből max motorozás lesz
nekem 10 liter körül megy bele 130-150 km
nálunk non el van borulva...és már csöpörög is az eső
A Pegaso az 11,5 liter.
nekem is szétszált a lendkerekem nekem msot szereznek újat,de nekem ingyé am 15-20k körül van 1 lendkeék bontóba.. drága cucc...
hi all
helyzet?
jó az idő ,nyomás mocizni én is mek nemsoká,cask most értem haza