Hi all!
Fire - jobbulást
Trakee - Grat az új géphez . Amúgy én is most tervezek váltani, bár én még csak próbálgatom a gépeket . Asszem a v-stormot is kihúzom a listáról. Nem t"om de vhogy olyan nehézkesnek hat kívülről . Úgyhogy maradt a Kawa Versys és az Aprilia Pegaso Trail de sztem ezek közt már nehezebb lessz választani .
sziasztok kellene 1 kis segitség! az etx emen leszedtük az összes vezetéket és kettöt nem tudjuk hova kell kötni! az egyik(narancssárga) a gyujtás kapcsolotol a biztositékon keresztül a feszültség szabályzoig megy de nekem a feszszabálxzora két kék szinü és egy barna van kötve! ezt a narancssárgát kéne a barna helyére? a másik vezeték a fesszabájzon levö két kék vezetékkel van egybekötegelve és ez rozsaszin! aki tudja a megoldást légyszi irjatok! vagy ha van 5 perced légyszi nézétek meg! asse baj ha nem etxed van mert sztem a sima tuareg is ilyen! amugy rotax 127blokk! köszi mégegyszer! várom válaszotok!
Hú, de szép! Gratz! Az enyém a jövő hét közepére kész lesz, bazzeg hulla fáradt vagyok... Reggel 5-kor kelek, napközben meló, 7-re hazaérek, éjfélig, 1-ig csinálom a moccot, már 3 hete ez megy, ide nincs időm írni... De amilyen lesz, azért megérte... Húú, alig várom
1kerekezni jól lehet vele? mer ak veszek én is
haveromnak van sv 650je,és szokott vele kerkeezni,de monta,h nem mer sokat,mer monták,h 1kerekezik,megragadhat az első henger,mer ha hátra van dőlve a motor, nem kap kenést a henger... elég szar ügy lenne megragasztani egy sv 650et
Szóval úgy Hyo, hogy 2006-os, zsír új, 0 km, kedvezményes, azaz azért az árért, amiért egy 5-6 éves sportmorot kapsz, kapsz egy zsír új motort, 2 év garanciával, olcsó szervízzel, és alkatrészellátással, hja, és mert baromira tetszik :) V2 -es, 79 LE, fordított telók, meg minden :)
Sziasztok!Most értem haza Kiskunlacházárol...iszonyat sok Honda... ...voltak moccok is... fire- mi is letöltöttük már rég a Taxi4...de időm se volt belekukkolni... és jobbulást!
jaja aprilia márkaszervíz.....de egy magánszerelő is ugyan ezt az árat mondta......hát nem tom, akkor meg már inkább márkaszervíz
nah majd picit később jövök, addig is bye
széles utat!
meg lett oldva az a lényeg de így azért jobb
jövő héten emg viszem a vasat a szerelőhöz..... karbiállítás+különolajozás beállítás....kb 6ezer.....nem tom, de sztem kicsit sok
Fire - jobbulást
Trakee - Grat az új géphez . Amúgy én is most tervezek váltani, bár én még csak próbálgatom a gépeket . Asszem a v-stormot is kihúzom a listáról. Nem t"om de vhogy olyan nehézkesnek hat kívülről . Úgyhogy maradt a Kawa Versys és az Aprilia Pegaso Trail de sztem ezek közt már nehezebb lessz választani .