Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estét
ez nem fer h a windhez nem találok szerívzkönyvet ....nincs vkinek....
hát én nem tudom ...lehet h kicsit sok...de nem tudom pontosan...Tuareg125- de ez duplatankos...nem mint az övék!maxival beszéltük h az övé 14l körüli ez meg duplája....ajjj...vmi gyári info kéne rola...vki szoljon ha talált vmi adatot
Berugónál lehet leesett egy fogaskerék vagy eltört egy ék, a hengert ha nicasilos akkor is lehet hónólni, de a perselyezés azt jelenti, hogy kifurták az egészet a picsába és beleraktak egy vas perselyt, azt legalább lehet fúrni, viszont nem bír annyit...
Szevsztok

Pár kérdéssel fordulnék hozzátok!

A napokban készülök venni egy 125 ös tuareg windet. Az évjáratot sajnos nem tudom. Hol lehet ezt megtalálni? Annyi hibája van hogy kell hozzá 1 új lendkerék mert az elözöről leszakadtak a mágnesek. Drága lehet 1 olyan mondjuk ha találok bontóba? A berúgószerkezet nem jó valamiért, mert csak forog a tengelye de nem hajtja a motort. Itt mi lehet a probléma? És végül az lenne hogy állítólag új dugó van benne de a hengere is fúrva lett. Namost ezeknek a motoroknak a hengere nem nikasil os gyárilag? Ha meg lett hüvelyezve az jelent valamit?

A válaszaitokat elöre is kösz!
ahoz minek kell oan meszire menni és oan sok pénzt kiadni rá? sarki kocsmába is belehet rugni
én szeretnék de asszem nem leszek itthon... "tanulmányi" kirándulás lesz szal kollektív berúgás több országon keresztül
az 1 másik dolog,h ettől függetlenül 60nál még 2esbe van
6.ba
ja ... 2. ban Na mostmár tudom hogy akkor az én gummámba elől 1,7 hátra meg 2 bar kell... legalábbis a többi elől 21 hátul 17-18 asnál így alakulnak...
május 1 ki megy madarasra?
nekem most rövid a váltóm,aztán 60nál forog 4500 körül...
hááát sztem az kicsit sok lenne... bár én sem tudom hogy mennyi fér bele.. mikor madarasra mentem akkor volt benne de még 8 liter bement simán... szal én olyan 15 literre gondolok... de a fene tudja... mondjuk akkor asszem fullig tankoltam de kunmadara oda vissza és még több mint a negyedéig volt... szal 200 Km meg még maradt is
25? télleg vagy csak vicc? me ha téleg akkora a tank,ak nem csoda h nem akar fogyni,de ak te min 5k ér tankolsz a kúton én meg 2k ér
25 v 28 lity amugy ien dakaros kiadás vagy mi
hali elissa... am neked mekkora a trankod? 48liter,mint a dakar ktm eken? vagy hogy lehet,h 285km és még van 1 csomó benzined?
Szép estét nektek
csá
jóóreggelt
enyi erővel mocizhattál volna délután vagy mit akarszt te szimeringet venni
dede véletlenül pont gépész vagyok ... meg ha minden jól megy akkor leszek is...
na a számtek ZH-t azt kihagytuk mert semmit segédanyagom nem volt , se füzet se könyv de még csak "rakéta" sem úgyhogy inkább hazajötem mert fáztam is meg éhes is voltam... szal 1 ZH minusz...
Na majd legközelebb.... sztem holnap megyek motorozni egyet aztán olajcsere... majd jövök még később most BK
nem szidom én nekem is van ,azzal járok suliba
hát,ha 80al akarsz haladni,ak 125öst vegyél,me az 50es enduronak a végsebessége 80,és szted meddig bírja akármi is,ha azt fullon használja az ember? hát nem sokáig...
héééé, nem szídjuk a bicikliket
itt az a kérdés meddig bírja azt a 80as tempót.....