hát én nem tudom ...lehet h kicsit sok...de nem tudom pontosan...Tuareg125- de ez duplatankos...nem mint az övék!maxival beszéltük h az övé 14l körüli ez meg duplája....ajjj...vmi gyári info kéne rola...vki szoljon ha talált vmi adatot
Berugónál lehet leesett egy fogaskerék vagy eltört egy ék, a hengert ha nicasilos akkor is lehet hónólni, de a perselyezés azt jelenti, hogy kifurták az egészet a picsába és beleraktak egy vas perselyt, azt legalább lehet fúrni, viszont nem bír annyit...
A napokban készülök venni egy 125 ös tuareg windet. Az évjáratot sajnos nem tudom. Hol lehet ezt megtalálni? Annyi hibája van hogy kell hozzá 1 új lendkerék mert az elözöről leszakadtak a mágnesek. Drága lehet 1 olyan mondjuk ha találok bontóba? A berúgószerkezet nem jó valamiért, mert csak forog a tengelye de nem hajtja a motort. Itt mi lehet a probléma? És végül az lenne hogy állítólag új dugó van benne de a hengere is fúrva lett. Namost ezeknek a motoroknak a hengere nem nikasil os gyárilag? Ha meg lett hüvelyezve az jelent valamit?
ja ... 2. ban Na mostmár tudom hogy akkor az én gummámba elől 1,7 hátra meg 2 bar kell... legalábbis a többi elől 21 hátul 17-18 asnál így alakulnak...
hááát sztem az kicsit sok lenne... bár én sem tudom hogy mennyi fér bele.. mikor madarasra mentem akkor volt benne de még 8 liter bement simán... szal én olyan 15 literre gondolok... de a fene tudja... mondjuk akkor asszem fullig tankoltam de kunmadara oda vissza és még több mint a negyedéig volt... szal 200 Km meg még maradt is
dede véletlenül pont gépész vagyok ... meg ha minden jól megy akkor leszek is...
na a számtek ZH-t azt kihagytuk mert semmit segédanyagom nem volt , se füzet se könyv de még csak "rakéta" sem úgyhogy inkább hazajötem mert fáztam is meg éhes is voltam... szal 1 ZH minusz...
Na majd legközelebb.... sztem holnap megyek motorozni egyet aztán olajcsere... majd jövök még később most BK
hát,ha 80al akarsz haladni,ak 125öst vegyél,me az 50es enduronak a végsebessége 80,és szted meddig bírja akármi is,ha azt fullon használja az ember? hát nem sokáig...
Pár kérdéssel fordulnék hozzátok!
A napokban készülök venni egy 125 ös tuareg windet. Az évjáratot sajnos nem tudom. Hol lehet ezt megtalálni? Annyi hibája van hogy kell hozzá 1 új lendkerék mert az elözöről leszakadtak a mágnesek. Drága lehet 1 olyan mondjuk ha találok bontóba? A berúgószerkezet nem jó valamiért, mert csak forog a tengelye de nem hajtja a motort. Itt mi lehet a probléma? És végül az lenne hogy állítólag új dugó van benne de a hengere is fúrva lett. Namost ezeknek a motoroknak a hengere nem nikasil os gyárilag? Ha meg lett hüvelyezve az jelent valamit?
A válaszaitokat elöre is kösz!
na a számtek ZH-t azt kihagytuk mert semmit segédanyagom nem volt , se füzet se könyv de még csak "rakéta" sem úgyhogy inkább hazajötem mert fáztam is meg éhes is voltam... szal 1 ZH minusz...
Na majd legközelebb.... sztem holnap megyek motorozni egyet aztán olajcsere... majd jövök még később most BK