Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az igen sufni tunnig 4ever
eddig a régi cső darabjaival összehoztam egy másik csövet, szilikoncső középen, a két végén emg 1-1 kis darab a régi csőből
eddig hogy mentél? tankba keverted?
vagy fél órát szórakoztam vele, és meguntam, betoltam a garázsba
jah, am kaptam különolajozásos csövet végre annyira happy vok emiatt

kitartónek kell lenni
na valahogy így próbálkoztam én is, csak meguntam
ú baze,ak nem ártan szimeringet cserélni nem?
hát,ezt nehéz leírni.. de feltöltöd a tartályt,elkezded pumpálni,behúzva tertod,és lent a levegőtlenítő csavart kilazítod,ak ot elvielg kifújja a levegőt,viszacsavarod a csavart,és ak a tartályból szív olajat helyére... kb ez a folyama,de ha nem értesz hozá ink haívj segítséget
jaja azt vágom az első telóolajam az első fékre folyik, szal néha nincs fék de akk hogy kell levegőtleníteni?
jah,levegős a fék.. am nenagyopn rakosgasd a kezed afékbetétek közé,me ha üöszeolajzod a kezeddel a fékpofákat,ak nem lesz többé normális fékhatás..kikell égetni a fékpofát..
hát hogy kell? próbálkoztam, megy egy kevés oil ment is bele.... meg leszedtem a féket, és az ujjam beraktam a 2 fékbetét közé, és lenyomtam a féket.....nagyon picit tolt rajta....ez azért van mer levegős?
hááááh,ezé jó a dob fék nekem az van hátul... nem tucc féket levegőtleníteni?
nah az faxa
nekem meg beragadt a hátsó fék dugattyúja.....amelyiket nyomja a fékkar......egy haverral szétszedtük, és kdierült, hogy egy gumigyűrű (tömítés) megdagadt benne.....most megcsináltam, de csak egy kisebb átmérőjű gyűrűt találtam hozzá.....nem tom az baj e....de nem tom, hogy kell feltölteni olajjal a szerkezetet
legalább nem fogyik a benzin
vááá ked v szerda ér ide az sm felni előreeee csak lehet kell küllőket gyártatni,az 1ik oldalra...
Fire, te is pont ilyen jó időben vagy beteg? am jobbulást
totál halál vagy mindenki motorozik?
én full beteg vok
na mi van hun vagytok?
hátr nemtom,én csak az első 10percet néztem... az alap sztory ugyanaz mint eddig...
én is belenéztem, elég szarnak tűnik 407 reklám
Jó reggelt
azt
reggelt
én is mek alszok,me alig élek,csak belenéztem a taxi 4 be..elég jónak tünik
Na jó 8 all !
Megyek aludni !
Vigyázzatok magatokra és széles (balesetmentes) utat !
de az,oszt kit érdekel saját használatra van,erét még csak megbüntetni se tudnak,amúőgy bittorentről szettem ... 5perc,megvárom,belenézek,h mien
na énb mek alszok,me kva beteg vok