ú baze,ak nem ártan szimeringet cserélni nem?
hát,ezt nehéz leírni.. de feltöltöd a tartályt,elkezded pumpálni,behúzva tertod,és lent a levegőtlenítő csavart kilazítod,ak ot elvielg kifújja a levegőt,viszacsavarod a csavart,és ak a tartályból szív olajat helyére... kb ez a folyama,de ha nem értesz hozá ink haívj segítséget
jah,levegős a fék.. am nenagyopn rakosgasd a kezed afékbetétek közé,me ha üöszeolajzod a kezeddel a fékpofákat,ak nem lesz többé normális fékhatás..kikell égetni a fékpofát..
hát hogy kell? próbálkoztam, megy egy kevés oil ment is bele.... meg leszedtem a féket, és az ujjam beraktam a 2 fékbetét közé, és lenyomtam a féket.....nagyon picit tolt rajta....ez azért van mer levegős?
nah az faxa
nekem meg beragadt a hátsó fék dugattyúja.....amelyiket nyomja a fékkar......egy haverral szétszedtük, és kdierült, hogy egy gumigyűrű (tömítés) megdagadt benne.....most megcsináltam, de csak egy kisebb átmérőjű gyűrűt találtam hozzá.....nem tom az baj e....de nem tom, hogy kell feltölteni olajjal a szerkezetet
jah, am kaptam különolajozásos csövet végre annyira happy vok emiatt
kitartónek kell lenni
hát,ezt nehéz leírni.. de feltöltöd a tartályt,elkezded pumpálni,behúzva tertod,és lent a levegőtlenítő csavart kilazítod,ak ot elvielg kifújja a levegőt,viszacsavarod a csavart,és ak a tartályból szív olajat helyére... kb ez a folyama,de ha nem értesz hozá ink haívj segítséget
nekem meg beragadt a hátsó fék dugattyúja.....amelyiket nyomja a fékkar......egy haverral szétszedtük, és kdierült, hogy egy gumigyűrű (tömítés) megdagadt benne.....most megcsináltam, de csak egy kisebb átmérőjű gyűrűt találtam hozzá.....nem tom az baj e....de nem tom, hogy kell feltölteni olajjal a szerkezetet
vááá ked v szerda ér ide az sm felni előreeee csak lehet kell küllőket gyártatni,az 1ik oldalra...
én full beteg vok
Megyek aludni !
Vigyázzatok magatokra és széles (balesetmentes) utat !