Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legalább jobban jött kerékre a gép na ha má eszmbe jutott,nyomok pár 1kereket a szimóval,jövök egy fél óra
hali!
nekem 50es Tuareg Rallym van.....
nekem már volt olyan, hogy 120 kiló volt rajta (2 személy)
simán ment, annyi, hogy picit nagyobb kuplung kellett indulásnál, meg 1 nagyon picivel lassabban gyorsult......
de a vége úgyis 80 volt......szerintem nincs azokkal baj.....bár 80 ezerért nem tom milyet adnak.....
nah széles utat!
50es az picsavirág...125ös kell,50es oan mint 1 bicikli jó azé nem,de ha haladni is akarsz,ak 125ccm
nekem úgy eszik 8at,h ütöm neki nyélen mindig..ja és arow dob,eg sportlégszűrővel...
nekem is ottkörül eszik
homokban szenved rendesen....
2esben alig bír....
figy, ha simson megbírkózik
50 ccm-es motorja van valakinek?
120 kilóval hogy tud megbirkózni szerintetek?

most ajánlottak egy 50est 80 pénzért
csak lehet nem bír el...
találtam egy hasznos dolgot: http://www.gumibolt.hu/motorti...
Nah jolvan, én most megyek mindenkinek szép estét, meg jó éjszakát, meg széles utat.
nekem lájtosba 6...amúgy megy a 7-8 elveszik...mondjuk 8nál télleg nagyon erőltetett a tempó akár 150-155ig is...
mindenki panaszkodik a fogyasztásra én nem ...nekem ez csak jo...ha meg kiürül ugyis tankingolni kell...
Ha úgy normálisan megyek akkor is megeszik 7-et, annyi hogy nekem mar nem az eredeti a henger, de nekem sincs semmi tuning rajta. Kipufnak is alig van hangja...(mondjuk ez azert volt hogy amig 50- kent hasznaltam ne legyek feltűnő )
ponnt most néztem mennyin áll a műszer kiváncsiságbol...teli tank benya volt benne....most 282 km-t tettem meg és még elég sok van benne...
Köszönöm szépen a festés is tavaly ősszel lett kész...azt meg h mért eszik ilyen keveset...hát nincs belebabrálva...semmi piszka+tuning...tudom h hihetetlen..én is meg voltam lepődve mások 8 lity meg hasonlo fogyin...de én vagyok a 2. tulaja...előző is nő volt olaszban... lehet ez a titka...nem tudom
mi a kevés? nekem a 8 lityó becsusszan
Nah ez a kép jó volt köszi, láttam mostmár rendesen. Szépen is van lefestve. Legalábbis nekem tetszik. Meg azt nem tudom hogy hogy csinalod hogy neked annyira keveset eszik? (A multkor lattam beszeltétek)
nem rég csináltattam meg...ugyh hogy hogy bírja még nem igazán tudok nyilatkozni...de erősebb bőr mint ami rajta volt...azért is kellett varrni rajta mert simán nem lehetett rámelegíteni mint a másikat..mert ez vastagabb ....és igen matt nem fényes...
Tudom hogy mondtad de nem emléxem, szinte még azt se tudom milyen két motor áll nekem a garázsban
Nekem volt vele egy két gond, nade valahogy szerelni is meg kell tanulni..
hát ezeket hallottam én is...de nekem kipp-kopp kopogom..tul sok bajom nix vele...imádom... sztem csak ki kell fogni...mert a használtak közt van egy pár széthajtott, össze-vicca tuningolt verda...de vannak non jok is...ha meg ujjat vesz az ember...az uj az uj dani- titok...amugy már mondtam itt
Ahol én akarom megcsinálni, ott nincs anyagválaszték, csak egyféle bőr, de az ilyen fényes volt, a tiéd pedig ha jó látom ilyen matt. Nem tudom hogy a tied hogy bírja a kiképzést?Nem reped ki?
az anyagot személy szerint nem én vettem rá...hanem a srácnál választottam ki aki megcsinálta az ülésem ...de valoszínűleg bemész egy kárpitoshoz és ott tudsz venni...
Mire?
Meg az a baj hogy nem is nagyon veszik az apriliákat, mert azt mondják hogy nem megbízhatók és nekem kellene az ára az új géphez..