Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol is van ez?
Jut eszembe ez nem kalózkodás
na,váltasz 4t re? én meg ma láttam pesten,h kivan plakátolva a taxi 4,na mondom letöltöm 30percet írt rá,má minyá lenn van 4megás net
Na megnéztem a TAXI-t - megint
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem még mindig bejön ez a movie
Ma voltam moccot nézni. Eddig két ill három versenyző maradt benn.
A sorrend egyenlőre : Kawasaki Versys 650 , Aprilia pegaso trail 650 , Suzuki V-Storm 650

sok a köcsög autós az tény... hú ma mennyi motort láttam pest körül... megelőzött egy rsv 1000 a 4sávos úton,jöhetett 200 fölött.... hú mien szép hangja volt meg mentek gixerek,r1,r6 volt minden..csopperek,endurok...
köszi mindenkinek, megvok, a csuklóm is kibírja, sztem max hétfőre elmúlik, és nem is fog fájni..... és tényleg nekünk kell vigyázni, mert néhány **** autós nem figyel......aki belém jött se tudom hová bámult.....na mind1, lényeg, óvatosan, és nézzetek néha hátra is
Sajna mindekünk 1000*ovatosabbnak kell lennünk...
Szevasztok

Maxi - bakker, még jó h nem szorultál a kettő közé v mit tudom én. Szerencse h a mögötted lévő is lassan ment. A csuklóddal meg menj dokihoz. Az izületek kényes dolgok - oda kell rájuk figyelni. Amúgy remélem nincs nagy bajod. Ezt mondom mindig - hiába vagy te figyelmes meg óvatos ha a másik sz@rik a fejedre . Szóval mindenki csak óvatosan. Köröttünk nincs egy 1.3 tonnás fémdoboz mint a "kedves" autósok körül - szóval csak óvatosan srácok és persze lányok
aki előttem megállt, annak anyáztam de az meg beszólt még, hogy duguljak már el......
az nem tul jóóó
kiscsavo!
fel lett adva a cucc,hétfőn elvileg odaér..
beanyáztál neki keményen?
hát úgy néz ki, hogy nem lett baj, egy picit kapott a rendszámtartó alatti prizma....az picit eltört, meg a csuklóm fáj, valszeg megrándult, vagy meghúzódott....de asszem semmi más.....
hát basszus...mekkora szemét autosok vannak...nya asszem azt nem tette volna a hölgyike zsebre amit tőlem kapott volna...sztem non kiakadtam volna én is az 100 .. ...de iet már...meg h beléd dörgölnek háturol...wazzze... Tényleg legyetek ovatosak! maxi- rem jol vagy...lámpa...mocc, érte nagy sérülés?
én is csapattam....elmentem az Aprilia márkaszervízig meg vissza.....útközben meg belémjöttek hátulról....buzi autós egyszer csak látom, hogy indexel jobbra, az egyenesen továbbmenő sávba.....láttam rajta, hogy bénázik valamit, ezért picit lemaradtam.....aztán emg hirtelen megállt, én emg mögötte vagy 20al mentem.... pont a kocsi mögött álltam emg tőle vagy 10 cmre.....azt még húztam az elsőféket, és hirtelen éreztem hogy vmi hátulról belémjött....ő is csak vagy 10-20al jöhetett nekem...... azt ameik autós előttem állt meg, abból kiszállt egy asszony és elindult a bolt felé, én meg levettem a bukót és utánaszoltam h ******* aztán a mögöttem álló mellémjött a kocsival, kérdezte van e bajom, aztán lelépett.....nah, hát szóval vigyázzatok ti is nehogy vmi **** elüssön vagy vmi.....
am a motor nem főtengely szimeringes valszeg, és ha minden igaz, jövő héten viszem szervízbe....
én csapattam 1 kicsit ma,mostm ek pestre fatterral maj este jövök
Szép napot srácok ...kellemes idő van...aki csak teheti zugasson
Estét... Tuareg125- sztem elég sokba lehet egy uj telo...
vagy szimeringes lett a főtengelynél,és szívja a váltóolajat
fordítva tettétek be a dugót
de akkor szted Fire, mi lehet ez? füstöl 2*akkora a fogyasztás is.....és nem megy annyira......
én tudom hogy lehet szészedni:FLEXEL vaze
nemhinném,h rámenne alakítások nélkül... na mivan má mindenki sm et csinál a tuaregjéből? de mindneki cak tervez lépjetek is,mint én nekem azé halad a projekt..
nem lehet,h fordítva raktátok be a dugót? v nemtom... nikasilos a hengered nem? ak meg az nem kophat.. lehet nem jó a dugó méret,me azokból is va a,b,c,d méret,hónolásonként...
hát akk én veszélyeztetem a közlekedőket?
elissa mindent hozat olaszból a jó kapcsolatok