én itt vok most értem hza vótam erre ara..délután voltaunk kinn capatni 2 haverommal,fain volt..aztán mewg volt ien északai akadályverseny itt a sulinak,aztán ott powerkettünk motorral
euadrd,am szted ha vmi jobba kivagy hegyezve,az tovább bírja? szerintem nem
köszi, de most nem tudom eldönteni...most minden jo lesz elvieg nem akarnám eladni,,, de ha arra gondolok h milyen könnyen baja lesz akkor elakarom adni a francba..de 260 ért fogom meghírdetni szal annyi pénzből veszek egy normálisabbat...vagy most már én se tudom mit csináljak...kockáztatni nm akarok 125/50-el...annyi pénzből meg veszek egy mitot, ugy h anyámék kipotolnak egy evo-t az meg kicsit jobban bírja mint ez, na meg jobban is megy
Huh, látom zajlik itt az élet... Gyerekek, tök rendes faterom van, normális kétkomponensű festéket és lakkot vett nekem névnapomra Úgyhogy végre le lesz fújva a moccom értelmesen a fényező-műhelyében, fekete és metál bordóra Ha minden igaz, jövő 7végén már gurulhatok is fire, jó a láncod! Nah, majd később még felnézek...
nah szevasztok, a héten lesz megrendelve a dugó csapágyak szimeringek, oilszivattyu,háccso lámpa meg a gyujtáskapccsolo aztán jövő héten meg össze lesz rakva aztán 500 km járatás 60 al... de nem baj mert utánna felgyűröm magam után az aszfaltot
Én már vén fasz 18 éves vagyok, ez jó dolgo, vehet cigit, csak útálom a cigti, vehetk piát is, amit meg nem szeretek, aztán meg el is lehet ítélni büntettekért, szóval kurva jó nekem
euadrd,am szted ha vmi jobba kivagy hegyezve,az tovább bírja? szerintem nem
haverom szerez 1 doboz láncspray-t 1k ér,az jó ár érte?
Huh, látom zajlik itt az élet... Gyerekek, tök rendes faterom van, normális kétkomponensű festéket és lakkot vett nekem névnapomra Úgyhogy végre le lesz fújva a moccom értelmesen a fényező-műhelyében, fekete és metál bordóra Ha minden igaz, jövő 7végén már gurulhatok is fire, jó a láncod! Nah, majd később még felnézek...
és?
Fire, nekünk a joo, mi tovább tudunk majd motorozni
nah de most megyek.....
bye
széles utat!