Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2k ér viheted
én itt vok most értem hza vótam erre ara..délután voltaunk kinn capatni 2 haverommal,fain volt..aztán mewg volt ien északai akadályverseny itt a sulinak,aztán ott powerkettünk motorral
euadrd,am szted ha vmi jobba kivagy hegyezve,az tovább bírja? szerintem nem
adodide
köcce maj ha lemosom mégf job lesz
haverom szerez 1 doboz láncspray-t 1k ér,az jó ár érte?
nem biztos kitudja ki kerül hamarabb tolószékbe
én 1 szóóval se montam,h baj az ,h idősebbek vagytok csak mondom,h ált hoszun x éves itt mindneki... nem baja
na mostmár jöhetne a nép...
köszi, de most nem tudom eldönteni...most minden jo lesz elvieg nem akarnám eladni,,, de ha arra gondolok h milyen könnyen baja lesz akkor elakarom adni a francba..de 260 ért fogom meghírdetni szal annyi pénzből veszek egy normálisabbat...vagy most már én se tudom mit csináljak...kockáztatni nm akarok 125/50-el...annyi pénzből meg veszek egy mitot, ugy h anyámék kipotolnak egy evo-t az meg kicsit jobban bírja mint ez, na meg jobban is megy
Eduard - Most akkor mégsem adod el a gépet? Előre is minden jót és boldog szülinapot !
vagy nem...
hehe én is 16 vagyok, MÉG, ápr 10.-én leszek 17, kb akkorra lesz kész a mocim is remélem szülinapomra csinálják meg
Hi all!

Huh, látom zajlik itt az élet... Gyerekek, tök rendes faterom van, normális kétkomponensű festéket és lakkot vett nekem névnapomra Úgyhogy végre le lesz fújva a moccom értelmesen a fényező-műhelyében, fekete és metál bordóra Ha minden igaz, jövő 7végén már gurulhatok is fire, jó a láncod! Nah, majd később még felnézek...
Hát pont ezt magyarázom
hehh, én is 16 éves vagyok még
és?
Fire, nekünk a joo, mi tovább tudunk majd motorozni
nah de most megyek.....
bye
széles utat!
Fire - miért is lényeges a kor? Mind MOTOROSok vagyunk - EZ a LÉNYEG.
Csak ne másodikkal mennyé 60-at
nah szevasztok, a héten lesz megrendelve a dugó csapágyak szimeringek, oilszivattyu,háccso lámpa meg a gyujtáskapccsolo aztán jövő héten meg össze lesz rakva aztán 500 km járatás 60 al... de nem baj mert utánna felgyűröm magam után az aszfaltot
megeszi a nyugdíjadat 1 nap alatt
Ha már ez se elég, akkor már fölösleges élni
lesz benne 1500ccm es 2t jetskii blokk
gurulás feeling megmarad
Tólószék, azon legalább kerekek vannak
vén trotty vagy má,mit akarsz itt motorral,meg bicikivel,inkább járókeretet vegyél,az való neked
Én már vén fasz 18 éves vagyok, ez jó dolgo, vehet cigit, csak útálom a cigti, vehetk piát is, amit meg nem szeretek, aztán meg el is lehet ítélni büntettekért, szóval kurva jó nekem
ne ugassdá te is kis pöcs vagy