Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó lessz? kicsit koszos.
bazeg vihetem gumishoz nem tom leveni a gumit
te Kiscsavo azt mondtad, hogy Tuareg Rally bontottál vagy mi, nem? mert engem meg érdekelne, ha volna, blokkvédő......nem tom, hogy az van e.....
nagy üzletek zaljottak itt de si9került megyegyezni... mien volt a csapatás? megy jól a gép? jön kerékre? tx jól jött kerékre elöbb az uccába
aha,jó lesz festés elég érdekes,de maj lefestem ha ki lesz küllőzve... hú elég aranyos az a gumi rajta
hogy basszus mennyit írtatok...üzletelgettek itt...én meg zugattam egy kört ...kira volt nagyon...
na oké?
na,csak megkötöttük az üzletet
de csak hnap tudom feladni a csomagszállítót,me nincs ithon a cucc...szval sztem csak hétfőn ér oda a cucc,de ki lesz töltve,anyám megcsinálja,h csak beviszed a postára a dobozzal és má adod is föl...addigra készícsd ösze a cuccot,ha és a belsőmet nehogy kifejelcsd
kiscsavo89@freemail.hu
nincs pénz a telcsimen hívj te 30 537 5550
ha oké akkor hivj fel és meg beszéljük a részleteket na?
tel:06707019643
ménem kell vmi alkatrész?
na akkor okés,7k ér belsővel mondj címet,küldök 1 csomagszállítót,amivel ingyen feladod a cuccot... még ma feladom a levelet ok?
7 gúmi nélkül nem kell semi na
külső a tied,belső az enyém és 7k
kezet rá
ja am nem kell vmi cucc neked? did lánc vagy vmi amiket ítam?
oké 7 k belsö és külsö guma nélkül
hát,de nem kell az agy.. viszont,ha 7ér ideadod,ak megköthetjük a boltot és a posta enyim de a belsőt elküldöd!
8 k tied a posta meg az agy is
nem kell
héééhééé enyim a felni
meny má innen bazki ,el ne bazd az üzletem me tuareg talin kitépem a kereket a motorodból neked am se kell 17es felni,bele se megy az 50es mopedbe,kissé széles,meg mások a távtartók is
de nem kelll az a kurva kerékagy
mondom,anélkül legyen akkor 6k,és ak megefgyeztünk,postát én állom! és küld el aggyal a felnit,kiküllőzöm és viszaküldöm az agyat..vagy felőlem kiküllőzheted te is,ha van kedved szarozn ivele de megcsinálom ha kell..nah mit szólsz fatter?
na akkor vedmeg te na
ha az agy meg minden egyeznik akk mé ne lenne jó? am nekem lehet hogy elég lenne egy 18as felni de nem tom milyen árban lehet.....
benne hagyom 9 kell? tied a posta? igy jó akkor jó ha nem akkor nem!
de nem kelll az agy veddki az agyat ,vagy kiveszem én és viszaküldöm,azt is elhot adni vagy 5k ér! na,nekem a ráf kell,5k és enyém a posta!
meny innen ,most én üzletelek amk neked mire jó a 17es felni? semmire..tiedbe 18as van hátul is
9 ropi na