Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy ha eccer eljutok oda majd írd már meg hogy hol vetted az anyagot az ülésedre, mert az tetszik. Nem tom de erre fele nem találtam sehol sem. Lehet én vagyok a balf...
Oksa értem...én is a nagyobb vasra gyűjtök
Semmi problémám vele, ha erre gondolsz, csak egyszerűen úgy érzem hogy kicsi lett. Szeretnék valami nagyobbat, ilyen túrásat szertenék, csak nemtom hogy még mire lesz pénzem....
Bocs h iet kérdezek de mért adod el a pegasot?
neeem,ő a máv nál dolgozik, foltozza a defektes mozdonykerekeket
Csak nem Te is gépész vagy?
ak te tanulhacc most mint állat
nekem 1 hét szüónet va most suliba
mek minyá lenyírom a füvet ,kapok érte 2000hufot,lesz miből tankolni
Szasztok
Na sztem a mai napon sem lesz szimering vétel sajna mert valamelyik hihetetlenül okos tanárunk kitalálta hogy írjunk ZH-t ezzel nem is lenne baj csak azzal hogy este 7től 9 ig mondom NOOORMÁLIS? szal a mai napomnak is annyi... Amúgy porvédős, alapból is meg plusz van ugye a porvédőgyűrű is. Itt van egy SKF bolt az üzletsoron majd akkor elugrok oda és megkérdem hogy milyenek vannak... hossza változó ezeknek? mármint adott átmérőknél változó a hosszuk? csak mert akkor előbb ki kellene pattintani és csak utána tudom rendelni... holnap hozom el az oljat is mert hajtóműben cserélem lefelé... és akkor lehet hogy holnap szétborítom az orrát Na majd jövök valamikor ííccccaka
Széles utat!
persze hogy nem jó.... be sem indul
de ha az önindító megforgatja a motort akkor elhozom.
130 pénzt megér....
Szasztok!Huuu volt mit olvasnom képzeljétek kezd a crx összeállni...
Az Italmodoban nagyon készségesek volak, mondtam a motor típusát köbcentiét, évjáratát, aztán mondták hogy milyen és mennyiért. Arra vigyázz hogy előtte mérd meg az átmérőjét a szárnak, mert van olyan típus amit többfajtával szereltek,vagy porvédőssel stb. Egy párat adnak 3000-ért, de szeritem csapágyboltban tuti olcsóban adják. Ha olaj kérdésében megtudsz valamit Ird meg nekem is:D
Mi van?
Má" megint egyedül vagyok?
Na jó, majd később beugrok. Most megyek a kotróra kanalat venni.
Bye all és széles utat!
Hi all!
Ini - Így képen jól néz ki de hogy jó-e hát ... ?!? Mindenesetre szép a festése, nincs nagyon összeverve vagy szépen meg van csinálva
hi
ezt néztem ki magamnak, de nagyon kiscsávó a gazdája.....
megbízhatatlannak tűnik, bár ki tudja
nekem nem oan
fordított "ápszájddáón"
nincs senkinek elfekvőben othon,vagy nem utttok vkinél 1 tuareg hátsó kereket?
mien telod van? fordított v sima?
na mek én is alszok,hnap azaz ma az ucsó tanítási nap szerdán csak ien diáknapp,csüt től meg szünet
Na mivanmár? senki nincs itt? amúgy ki az aki nagyon vágja a C-programot? csak mert kéne sürgősen holnapra egy progi... nagyon nagyon fontos lenne légyszi aki tud segítsen!
Na.... tessék aktivizálódni...
na már nekem sem megy az írás
Akinek olyan az első telesópja mint az enyém az mondja már a méreteket a szimeringhez kéne rendelni már aztán kicserélni minél hamarabb... amúgy alapból milyen teló olaj megy bele? csak mert most valami sűrűt akarok beletenni hogy picik keményebb legyen...
gát nemtom..nekem mitom volt az etx elött,szval imserem a motort
de faszább a teknika
pár kép a délutánról