Tuareg125 végre...azt hittem a föld nyelt el... ...jah amugy kösze shox cordura kabi+naci is, kizipzározhato béléssel...protektorokkal igen trakee- persze csak szépen mosolygom...hihi
esetleg úgy,h vki jön kocsival veled,úgy leugrani 1 hétre az olasz tengerpartra,az má úgy okés..de vmi oan ,aminek a rakterébe a sok cucc mellé,ha kel befér a motor is
úgy má fun lenne
Háát ezaz... EZ a legfőbb ok, amiért nem merek elindulni! Pláne, hogy lehet, hogy Elissa szépen mosoylog, és oclsón megcsinálják neki,de rólam, mint külfüldiről a gatyámat is lehúzzák! (mondjuk ha valami baba szerelőcsajvan... Nem is bánom :) )
És ahogy számoltam, egy 200 e Tartalékba, vagy méginkább egy biztosító autó, amibe befér a motor, és ha kell, éremjön!
Mert azért valljuk be, nem mai csirke... És hiába jó mechanikailag, lásd, akkor elszll a generátor...
Szasztok!
Na én is voltam a kiállításon... na igen este már nem néztem a fórumot de ezek szerint kellett volna , simán talizhattunk volna... na mind1 majd legközelebb. Én is megvettem a kabátot Spool Oscar szürke betéttel. Elissa tetszik amit vettél Milyen márka? Na most elugrottam tesómékhoz Veszprémbe azért nem vagyok túl aktív a fórumot illetően... Na de holnap megyek haza és nyomok egy "élménybeszámolót meg pár képet Na most ennyi majd még írok később ha tudok...
BYE
te meg tudod magad értetni nyelvismeret nélkül is sztem ...és nem az ut szélén ne légy már ien szamár....eltolod vmi kutig v szervíz v bonto....mind1...
Fékmunkahengerem nem lesz :) Azért így se sámli :) És azthiszem 15-20 alatt nem úsznám meg a cserét :)
És bibbí, én vagy 8 * voltam olaszorszgba :) És énis visszamennék, de motorral :D Mondjuk létezik egy ligtosabb terv, az a Horvát tengerpart, de a nagy álom Róma , és szicilía motorral :D Ha nem lenne ilyen kényes a makrancoshölgy, meg anyámék ennyire nyafogósak, lehet, belevágnék ezzel :)
van még kép?
rsv az szép,de ezek a crossok nem teccenek miféle szerzemények ezek?
úgy má fun lenne
4db gyári tuareg index,izzókkal 1ütt,törésmentes mind...
ha jól tom apegason is ezek vanak..
És ahogy számoltam, egy 200 e Tartalékba, vagy méginkább egy biztosító autó, amibe befér a motor, és ha kell, éremjön!
Mert azért valljuk be, nem mai csirke... És hiába jó mechanikailag, lásd, akkor elszll a generátor...
Na én is voltam a kiállításon... na igen este már nem néztem a fórumot de ezek szerint kellett volna , simán talizhattunk volna... na mind1 majd legközelebb. Én is megvettem a kabátot Spool Oscar szürke betéttel. Elissa tetszik amit vettél Milyen márka? Na most elugrottam tesómékhoz Veszprémbe azért nem vagyok túl aktív a fórumot illetően... Na de holnap megyek haza és nyomok egy "élménybeszámolót meg pár képet Na most ennyi majd még írok később ha tudok...
BYE
meg ,most széthúzzom ott a blovkot az út szélén ?
én nem mernék elindulni
de lehet kocsival megyünk..vagy nemtom még..
És bibbí, én vagy 8 * voltam olaszorszgba :) És énis visszamennék, de motorral :D Mondjuk létezik egy ligtosabb terv, az a Horvát tengerpart, de a nagy álom Róma , és szicilía motorral :D Ha nem lenne ilyen kényes a makrancoshölgy, meg anyámék ennyire nyafogósak, lehet, belevágnék ezzel :)