Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elissa nem ilyet kerestél múltor? Én tavaly 4500 ért láttam ilyet... http://www.kelomotor.hu/felnic...
Szasztok!
Na pénteken vonattal megyek... Majd megnézem hogy melyik jöhet számításba... Így elvileg egyedül megyek de lehet jön majd 2 ismerős... de még ők sem tudják.
Ma sem sikerült eljutni a suliig
Oké, köszike!
hát mondom már megittam..majd csin másik később...vedd ugy h küldöm virtuálisan ...
Én kérek, én kérek
Te játszol csben Lvm^ néven igaz? Mert tegnap veled is játszottam párszor, akkor.
ahm meg...szép lassan elkortyoltam..mert nem jött senki akit megkínáljak...mindenki szunyált
CSaacsa, bármilyen hihetetlen, én is itt vagyok
hello all!
nah miújság van?
Elissa megittad a cappuccinot?
télleg kár, hogy nem tudsz jönni Tuareg 125
nah most lépek, mert suliban vok
jah, és megvan a vizsgám, az infós
nah bye all
széles utat!
nya mi van már medig húzzátok még a lóbőrt...?
addigra ugyis elfogy mire ti felébredtek
Fini cappucinot iszogatok...kértek? ....
Nya üdv így korán ...smileyt meg ugy tudsz sokat egymás után tenni h ütsz egy szóközt .....jah Tuareg125-igen jó is lenne a 7minden napján tuareges cuccban feszíteni....de én tutka csináltatok v 2-3db polot majd egyből... ...és sorry h nem tudsz majd Kunmadarasra jönni
Na mentem szunyálni BYE
Széles utat! Jo8
Na igen én is erre céloztam hogy ki kell érdemelni de csak ha beleeggyezik mindenki...
Jól elvagyok
Meg ide is, ez szopós
Hol a többi szmájli a kurva anyád? Raktam vagy ezret
Nem egyezik bele, legalábbis részemről... Azt ki kell érdemelni! Például valaki, aki sokat tett a klubért, de mégse Tuareges. Az megkaphatja. Ilyen jött-ment DT-sek nem...
Ja, amúgy én úgy tudom 1200 vagy 1500 lesz a beugró, már nem emléxem pontosan.
Nem kell kihúzni a tengelyt, csak leszeded a vázról a block tartó fémet( ), amit a 2 imbusz csavar tart, és már le is jön a dekni Nem véletlen találták ezt így ki
eddig jó
és nektek mi történt?
de ez nem af1
Baxameg... nem tudok menni Kunmadarasra... Akkor kesz a tanulmányi út... ápr 30 tól május 5 vagy 6 ig...