Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát figyi nézz utánna tuningoldalakon h mi mennyi a Hondába főleg crxbe amcsi sztériásba milyen nehéz kapni alkatrészt...meg azért minőségit tetetünk bele...válto okés azt nem kell cser...kuplungtárcsa lex megnézve....még...de az itthon...a többi a dugók meg minden a szerelő dolga...de az uj dugo kb. 30/db....asszem...de majd a végén megmondom h jo sokba volt
ne mond má dani... hát haverom keresztapjának elfordult az 1ik hajtókaron a bronzpersely,nem kapott olajzás,besült 1 dugó+ meghalt az innyektor vagy mi,és 400 volt megcsinálni...
szval komplett block újítás sztem több is lehet jóval,1 125ös crosst újítasz fel 100ból
fire én megmondtam ha elolvastad volna üzimet...:) de végre teis megtaláltad nekes is belemart csapágy fötengelybe?
100? , max akkor ha minden az ég világon szar, és még a váltót is ki kell cserélni, és persze a legeslegdrágább alkatrészeket rakod bele, dugó+hajtókarfelújító+összescsapágy+szimeringek, +minden szar, még akkor sincs ennyi
nya fasza...jah azt majd a szerelő akkor látja ha szétkapja a motort h mi kell benne cserélni...aztán jön majd a végösszeg.....min.100...
it 1 kép,így áll a most a dolog,hnap beszélek atilával ,az nagy mestere az iesminek,minden nap iet szerel,megcsinálja nekem sztme ingyé
Enyémbe is szar , de az enyém még megy, most elraktam, nem nyúlok hozzá addig amíg nem lesz pénzem.
háh,én is ingyé vonatozok
hú nem lesz olcsóba a generál,mi lesz benne cserélve?és menyiből jön ki?
minyá teszek képet a blockról,a főtengely csapágy van meghalva...
bizony bizony..van nekünk 1 gyönyörű elissánk
ohhh....köszönöm kedves szavaid ...fire- nya és mi a szita a blocckal?Megtaláltad már a hibát?
Tuareg125 nem a rexel...mert abbol holnap ki lex szedve a motor, teljes generál ...ugyh gooo vonat..meg az nekem ingyéé van ....
Ez igen
Most látom csak a gyönyörű kisasszonyt aki még ráadásul motorozik is...
Sziasztok.

Valaki ismeretségi körében nem kallódik rotax 123 hoz való fogaskoszorús lendkerék...

Elérhető áron!
Akkor vonattal mentek Elissa? Vagy a Rexel? Mindjárt megézem a vonatokat...
na szétbombáztam a blockot
Ja, azt én nem tudtam, hogy nincs Cro-Va-d... 24-es kell hozzá egyébként.
nya de ponnt iet kerestem...thx Tuareg125 ...jah mi előreláthatolag velem együtt 3an megyünk...fire-nya mizu van akkor a gépezettel?szétkaptad?
na mek,széthúzom az etx blockját
én nem látok itt semiféle jegyárakat
7.30ig
hát,de ahoz lekell venni az anyát a nagy tengelyről,amihez kell a krova,ami nincs,és am is ki kel veniin a blockot,csak beleakartam nézn ia dekninél..
Hopsz... Most találtam meg a linket a jegyárakról... tavaly azért emlékeztem 2500 ra mert családit vettünk Amúgy 800 a diák... mindjárt tolom a linket ha még valaki nem nézte volna meg az Elissa félét
http://www.motor.hungexpo.hu/2007k_kiallitas.php?sub=linf_a
ltalanos
(A bal oldalon lehet megtalálni a jegyárakat tartalmazó linket...)
Okés, akkor téged is belőttelek párszor
jaja én vaok