Nagyon jól tudom, hogy arra találták ki! És nagy hülyeség! És azért nem fogunk emberre fegyvert, mert töltetlen fegyver nincs, úgy sosem szabad kezelni! Éppen ezért, puskátcsövet vagy a föld fele, vagy az ég fele kell tartani, sosem szabad emberfele! Mert szédületes milyen roncsolást végez! Tudom, nektek csak egy játék... Csak az a baj, hogy ezzel kevéssé érzed át a felelősséget! És mondhatod, hogy hő, én tudom, hogy kiszedtem a lőszert, ettől függetlenül ismerek olyat, aki vadászik 20 éve, de előfordult vele, hogy mikor az üres puskába el akarta csattintani a rugót, ne legyen felhúzva, kilőtte az autó tetejét! Nagy baj nem lett, ponyvás Gaz 69-es volt. Hja, és sose lőnek olyan irányba, ahol a golyó elszállhat! pl dombtetőn álló vadra, mert mögötte elszáll a golyó, és nem láthatod, mi van mögötte!
Arról, hogy mit roncsol, pedig had ne tartsak kiselőadást... Láttam nem egy szerencsétlenül járt vadat...
Ennek az airsoftnak ez a lényege, erre találták ki, hogy másik emberre lövöldözzél vele, tudod, kicsi műanyag töltényekkel, az mit tudna ártani? Mi sokkal durvább dolgokat szoktunk egymáshoz dobálni. Ja kiállításon volt ásó, emberke dobokésnek is használta, beleállt a fatuskóba, ilyen pici ásó, embermakettet is ketté vágta
Szerencsére azt nem láttam, már a végére értünk oda, simson+pancsi, de már láttam, de azért jó volt, főleg a titanicos , meg utánna még cigánykodás volt: quadra felültek nagyon sokan és úgy 2 kerekezett
Én nem vadásznék soha , csak célbalövés érdekel, meg ott ahol fegyverek vannak általában vannak túrás felszerelések is, az meg már érdekel, az airsoft meg kicsi műanyag töltényeket lő ki, szóval azzal lehet egymást lövöldözni
Csütörtökön csak Mókus show volt.... Mondjuk már nem először láttam, így nem estem hanyat.. Sokkal inkább zavart a szörnyű hang! Bár az az átfordulós simson állat volt, azt még nem láttam.... Azért valljuk be, Mókus a simsonnal, és a Pancsival az igazi... Olyan keresztbecsúszos, üvöltőkipufos izét mindegyik tud :)
A fegyverrel meg óvatosan... Én személy szerint eléggé nemkedvelem... Nem félek tőle, ebbe nőttem fel, apa vadászik, próbált engem is vinni, de én nem.. kiskoromba még a célbalövés érdekellt, de egyre kevésbé... pl kispuska volt a legnagyobb, amivel löttem, mert mire akkora lettem, hogy nem volt sanzos, hogy hanyattvág a nagypuska, már célba se akartam lőni :D Multkor is basszus itt mutogatta az új puskáját, énmeg kb olyan voltam, mint azok a csajok, akik halálra unják magukat, mikor a motorról mesélek nekik :D
Engem már nem nyűgöz le annyira mint előszőr, nem változnak sokat a mocik, mindet láttam már amelyik érdekel, a sf bemutató érdekelt volna, de a 12:00ást lekéstük, már csak mókust láttuk, a többin meg már esett az eső , a honda quadokat, amiket tulajdonképpen inkább m es jogsival kéne vezetni, nem vezethettem A jogsi nélkül , bringák már nem voltak olyan szarok.
Fegyverek viszont jók voltak , megnéztünk pár snipert , meg airsoft pisztolyt közelről, egész élethűek, meg úgy is müködnek, kéne egy ilyen, csak a gázos 30, a rugós van 9ért, de azt mindig fel kell húzni
Hát nekem is sikerült ma kijutnom a kiállításra Hát, gyerekek, nagyon ott volt az biztos... A motorok is, a lányok is Csináltam vagy 100 képet, amelyik motorra csak lehetett felültem De a sötét haverjaimnak annyi érzékük van a fényképezéshez, hogy semennyi... Ugye mikor a motoron ültem, ők fényképeztek... Hazafele nézem a képeket, ülök a motoron, én látszom meg a motor felső harmada... Azt hittem felrobbanok... Majd holnap teszek fel képeket én is Elissa, attól függ, hogy megyek-e Kunmadarasra, hogy kész lesz-e addig a moccom...
hú hát nemtom,menyit ér meg neked?
vegyél föl msn en,ott a cím az adtlapon,és megbeszéljük..
postán megoldható...
Mennyi lenne az ára?
Arról, hogy mit roncsol, pedig had ne tartsak kiselőadást... Láttam nem egy szerencsétlenül járt vadat...
ez az airsoft ez a paintball is nem? csak ott oan golyót lőnek,amibe ien szinezék van...
A fegyverrel meg óvatosan... Én személy szerint eléggé nemkedvelem... Nem félek tőle, ebbe nőttem fel, apa vadászik, próbált engem is vinni, de én nem.. kiskoromba még a célbalövés érdekellt, de egyre kevésbé... pl kispuska volt a legnagyobb, amivel löttem, mert mire akkora lettem, hogy nem volt sanzos, hogy hanyattvág a nagypuska, már célba se akartam lőni :D Multkor is basszus itt mutogatta az új puskáját, énmeg kb olyan voltam, mint azok a csajok, akik halálra unják magukat, mikor a motorról mesélek nekik :D
Fegyverek viszont jók voltak , megnéztünk pár snipert , meg airsoft pisztolyt közelről, egész élethűek, meg úgy is müködnek, kéne egy ilyen, csak a gázos 30, a rugós van 9ért, de azt mindig fel kell húzni
Hát nekem is sikerült ma kijutnom a kiállításra Hát, gyerekek, nagyon ott volt az biztos... A motorok is, a lányok is Csináltam vagy 100 képet, amelyik motorra csak lehetett felültem De a sötét haverjaimnak annyi érzékük van a fényképezéshez, hogy semennyi... Ugye mikor a motoron ültem, ők fényképeztek... Hazafele nézem a képeket, ülök a motoron, én látszom meg a motor felső harmada... Azt hittem felrobbanok... Majd holnap teszek fel képeket én is Elissa, attól függ, hogy megyek-e Kunmadarasra, hogy kész lesz-e addig a moccom...
elissa te melyik nap voltál kint a kiállításon?