A helyzet az, hogy esetemben már le van zsírozva úgymond... Mert megbeszéltem egyik haverral... Amúgy ha nem lenne jegyem, én kihagynám... Az interwheel sokkal jobb volt, amikor még nem volt motorkiállítás... Nemnagyon csípem a sok áááá énis szeretem a motorokat felkiáltókat, és a milyen motorod vanra semmilyen, hja, és még életében nem ült motoron... de akkora az arca, hogy nemigaz.... "meg az ennyiérzt már autót is adnak" szövegtől a falra mászom!
Mindenestre remélem hétvégén jó idő lesz, és csavaroghatok egyet... és remélem nem ilyen idegbeteglesz akkoris Elvégre hétvégére meglesz a fém fékcső... péntek este beszerelem, és hajrá!
trakee akkor gyere inkább pénteken Mi is akkor megyünk Elissával Na már csak a megfelelő vonatot kell megtalálnom... Jah amúgy ha jól emléxem eddig őgy mentünk hogy füzesabonynál át kellett szálni és ami onnan ment az megállt Kőbánya alsón... bár onnan még sétáltunk egy kicsit... de a kiállításért mindent
Hümm jól átgondoltad? Egy négyüteműt nem lehet olyan hűdejól felújítani, mint egy kétüteműt... + a szelepcsilszolás, főtengelyköszörülés stb stb + aki összerakja, mind mind rizikó...
Ezért nem ugrom én bele valami öreg négyüteműbe... Báár amilyen jókedvem van most, valami ősi szarfutóműs böszmeerős japán 1000-es éppen megfelelne a vélnak... Elvégre a szentgyörgyi kanyart volt, aki bevette 240-el, volt aki ottmarad... nálam 250 a cél :D
szép nagyon
nah,beszéltem atilával,mondom neki szétszált az etx blockja,sztem a főtengelycspágy..monya pénteken vigyem el,és megcsinálja,van othon cucc
na mondom király,szval ha pénteken megcsinálja,szombatra öszerakom
hát mondtam már..kissé lomha lett...meg ette az olajat...persze vehettünk volna 80E v többért bele másik motort de egyáltalán nem mindegy mien...arra sincs biztosíték h az jó lex...és 2héten belül nem megy galyra..és akkor bukta a sok kess...igy meg biztos kezekben lex amit kell kicseréljük és....remélem minden ok lex vele...sajnos már hallottunk elég sok rossz tapasztalatot...egy crxes srác ugy járt h ette neki is oil..aztán vett bele komplett másik motor...és az meg még sz*rabb volt mint az eredeti. . .ugy ezt elkerülvén....egy jó szerelő ... amugy megvettük rá az uj felnit zsear...
Rémisztgessétek ám az embert ezzel a lendkerékdologgal! Nem költöttem mér rá eleget, mépg emiatt is aggódjak? :P Basszus az enyémbe meg lassan 52 e km van, és a lendkerék nem lett cserélve eddig... Remélem nem is lesz rá szükség.... Mert basszus az hiányzik nekem még most, hogy az is a nyakamba szakadjon....
Mindenestre remélem hétvégén jó idő lesz, és csavaroghatok egyet... és remélem nem ilyen idegbeteglesz akkoris Elvégre hétvégére meglesz a fém fékcső... péntek este beszerelem, és hajrá!