Na ja, erre nem is gondoltam, nem tudom, mikor tudnám feladni, mert 7közben melózom ugye, de megoldom, mondjuk öcsémmel feladatom hétfőn, ha megfelel Vagy ha egyszerűbb neked, akkor megvárhatod a boltot is, mert kb akkor érne oda az enyém is. Jah igen, amúgy van itthon, akkor nem mondtam volna, hogy adok
nya hellosztok!mégicsak sikerült elmennem a kiállításra...pedig este még ugy volt h nem tudok....de yeeeeeeeeeeeeeeeee...happy vok....megvettem a cordura ruhámat...shox
holnap nemhinném,h mész caspatni,hétvégén nincs posta,phisoo feladja manyuk hétfőn,legjobb esetbe keddre ott van
am megoildás: addig a tankba kerversz keveréket...
megdumáltuk de am neked van otthon? mer ha van akkor vhogy elbizniszelhetnénk, mer holnap már mennék csapatni, és addigra nem sűrűn lesz maj itten a boltokban.....a kereskedésben azt mondták, hogy kedden lehet, hogy hoznak.....vagyis biztos h nem
Motorboltban is lehet kapni, én is ott vettem. A szilikoncső meg nem jó, nem is igazán az anyaga miatt, hanem, hogy 2x nagyobb a belső átmérője. Nem véletlen raktak rá olyan átmérőjű csövet, amilyen van rajta. Lehet, megváltozna a nyomás, és nem kapna elég olajat.
hé,nézz már szét lécci,h cross cizmák mienek vannak és mennyiér,akcióba..vmi egyszerűbb,nem kell neke m100ezeres verseny csizma.. lehetőleg piros
köszike
nah ismét kéne nekem egy ksi help.....a különolajozásom a karbinál engedett....lehúztam a csövet és látam hogy szét van repedve a cső m ondom, levágom a törött részt és visszadugom....erre meg rövid lett a cső és mivel van egy oan érzésem, hogy ien csövet se non lehet kapni, az volna a kérdésem, hogy szerintetek, egy szilikon cső, ami majnem 2* oan vastag mint a mi most volt, az jó lenne rá? köszke a segítséget előre is am aki holnap megy Pestre annak jo utat és Tuareg125, ha tudsz esetleg hozhatnál nekem, is, léccike
gyááh 5:45 kor megy egy busz pestre... sztem az lesz a nyerő... mondjuk rossz belegondolni kicsit mind1 majdcsak sikerál valahogy felébredni, vagy el sem alszok úgyhogy lassan jó8
trakee majd nézek neked olyan levonót... aztán ha van elküldöm postán
Szép és ennyi!