Na bakker akkor senki sem jön holnap? Az ismerőseim sem jönnek , se tesóm, se Elissa se senki
de ez engem nem tántorít el igaz még most sem tudom hogy megyek de megyek...
Nos a belépő... Nekem ingyen volt, mert meghívtak :) Amúgy diák 800, felnőtt 1300, de volt, akitől a biztonsági megkérdezte, van-e jegyük, nem volt, aztmondta, akkor 500/fő :D
Szerint4em meg optimálisan kell költeni rá! Mert pl felesleges venni egy olyan alkatrészt, ami elmegy 2 millió km-t, mert addigra a motor nem lesz seholse :)
hát nemtom,nállunk marhamleg van,süt a nap ,igazi tavaszii idő,haverom 1 szál fölsőbe motorozik az uccába minyá jönnek az etx blockjáér,meg a szimóét is megcináljuk minyá haverral,elvielg hétvégére újra menni fog mind2 mocc
Nya hellosztok....hát az utolsó előtti mondatoddal non non egyetértek ...szerintem sem szabad egy szervízen spórolni, én ugy vok vele h ami kell az kell és minőségi legyen ....persze pénztárcához mérten...
de ez engem nem tántorít el igaz még most sem tudom hogy megyek de megyek...
Én még olyan emailt nem kaptam
képek vagy vmi?
Trakee kössz a szervízkönyvet
Azért már nem hat rám úgy, mint mikor először voltam... bár a lányok Szóval szépek PLáne ahogy mosolygott némeliykük Szóval azért érdemes elballagni!