Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja elcsavarogni imádom a napfényes Italyt..már 2*voltam...de mindíg oda huz a szívem ...és lex uj fékmunkahengered is?hogy zsír legyen a gépezet...
Háát hja.. muszáj lesz elcsavarogni olaszországba? :D Hihi

A cső meg jó, de az igazi egy RS főfékhengerével lenne :D Megjegyzem így is, míg száraz volt az aszfalt érezhetően harapott, és érezhetően könnyült a segge :)
én majd csináltatok...vagy külföldről ha lehetőség adodik...az apriliás ingem is Italybol valo...és megnéztem az itthoni árát 19E 500 huf .....majd seggre ültem.... ...akkor jo a fémcső
Sajnos igen :( Én is néztem régebben, ami tetszett volna, 16 e .... Mondomn azért ez sok...

Egyébként basszus a hülye esőnek nem el kellett kapnia? :D Így aztán fene se érezte a fémcső hasznát :D És tiszta dzyuva a motor :(
nem is mondtam...nézegettem a kiállításon az apriliásoknál a mezeket...meg pólók...hát ezek aztán tényleg el vannak szállva az árakkal...egy tök egyszerű nekem valo polo 11E ropi...hát adják akkor el....abbol kb. 4et csináltatok...
nya de szépek lesztek aztán.... vörös tincseitek ...figyuzzatok már innét lex aki jön Kunmadarasra május 1-én?maxit tudom...meg sztem akkor loveim is...fire te?phisoo?többiek?
köszi szépen mind2töknek,én meg viszek nektek vörös hajfestéket
nem fogom,azé annyira én se vok hülye
mit sufniztatok az olajzáson?mondom,addig keverj a tankba benzint és menny úgy..
okés persze, nem gond, akkor este msn
Fire, viszek maj én is neked szappant
Reggelt all!

Maxi, ne haragudj, de este gyere már fel msnre, légyszi, mert most el kell mennem, és csak este leszek! (Megértésüket köszönjük! ).
fire, mivel én rendes vagyok, és gondolok rád, viszek majd neked rendes szappant is

Nah majd este leszek, bye all!
hello all!
nah átmenetileg megoldottuk faterral a különolajozást,d e ez naon átmeneti
jah, és 7 literes fogyasztása volt a moccomnak.......szal visszaraktam a gyári fúvókát
am meg a gyári sztem nekem fel van fúrva vagy 90esre, és régebben azzzal 2-3litert evett, msot meg a 80as fúvókával, 5-7litert....
oksa Phisoo, és köszike
Fire te meg be ne fessd a hajad
simán vörös leszek
hm,mien korán kelsz...
na,most szép idő van,meg van msotmár jó rucid,most biztos nem fáznál.. menyél motorozz 1et
bezzeg én nemtok mocizni
hát,fojékony szappant viszek az elővigyázatosság kedvéér
Reggelt!Köszke ... fire- te is vörös lexel? ...jah és azt meg elfelejtettem h uj kulcstartom is van a gépsárkányhoz ... 46 Rossi ....nem tudjátok Tuareg125-el mizu? Rég jelentkezett...
Okés, akkor küldök csövet, csak annyi, hogy a postaköltség a tied Holnap olyan dél körül gyere fel msnre és megbeszéljük a többit.
Elissa tényleg nagyon ott vagy
Fire, hallom befested a hajad vörösre? Hmmmmm, nehogy megkúrjon valaki a talin...

te bajod,de ne csodálkozzatok,ha vörös hajjal mek talira
na msot menny, vagy picsa? nem tom így meikbe menjek
menyi volt a ruci?
menny a picsába
na nembaj,én má ígyis szép vok ,nem kel vörös haj...
na jóvan,csak vicceltem
köszi szépen h szóltál...tudok én is a taliról....de sajnálatos módon nem tudunk megjelenni a Tűzmadárral...mert a motor felujjítás alatt....és sztem addigra nem lex kész....de rendes tőled ...és mindenkinek köszönöm a kedves szavakat ....ugyan Tuareg125
inkább ne fessd vörösre csajoknak igen jól áll, de csávóknak, hát nem tom
naon cool a kép télleg tök jól nézel ki, jah, meg a ruha is joo
am Phisoo, te mien messze lax? mer akkor elbizniszelhetnénk 1 kis darabkát a csőből mer az a baj, hogy a boltban csak azt mondta hogy lehet hogy lesz.....amikor meg megrendeltem ott vmi cumót, akkor mindig az volt hogy hetente benéztem, és nem volt, 2hónap után meg már nem is foglalkoztam vele szoval, ha lehetne akk köthetnénk kisebb üzletet de akár msnen is, mer fel vagy véve nekem
ja értem,
csak mer van 1 kép az adatlapodon,ott barna a hajad hha jól emléxek,és aszittem az vmi új kép
van 1 nagyonjó barátom(lány),neki is vörös haja van ,neki is tök jól áll meg neked is
nehogy én is befessem vörösre.. áh,ez csak vicc
hali bocs h ritkán vok itt, elissa nagyon ott van a rucid na meg te is
2007.márc.17. honda találkozó lesz akinek van honda kocsija az jöjjön el elisa te meg gyere el a rexel mi is azzal leszünk