hülye olaszok
mi a faszér kell úgy megcsinálni a blockot,hogy a kuplung deknit nem lehet levenni a váztól de ,ha 1cm el előrébb rakja az ostoba a blockot,má lejön a dekni..de nem...
kikell venni azt a nagy tengelyt,amin a block és a hátsó lengővilla van,de oda meg vmi speciális 22es v hanyas inbusz kell,ami niincs,maj hpa szerez haver..szval ak fojtatjzk
Figyuka vmellik nap megcsinálom a poloterveket és aztán meg is tudaklom h mibe fog ez nekünk fájni...megh kb. majd mennyi kell belőle mert ugy bíztos olcsobb lex ...
Jóhogy Elissa , ez direkt azért hogy a hét minden napján Tuaregbe tudjunk majd öltözni Az a Dakaros figura is tetszik nekem azzal is lehetne kezedni valamit... majd próbálkozok rajta photoshoppal...
DT- klub nincs amúgy? Ha a csapat is beleeggyezik akkor biztos lesznek "tiszteletbeli Tuaregesek" is...
Na most elugrunk biliárdozni egyet ... majd jövök... bakker esik az a nyomorult eső....
Bye
jó ötlet elissa kár hogy nekem dt m van de tesom helyett hordom a poloját majd..:D:D:D én szombaton mek fire de sztem 2500 sztem olcsobb az azért majd nővéremékkel mek azt nagy család azt csá:D vagy mitttomén
Hát sztem a 2. csak felirat nélkül...azt hagyjuk le...és én olyat gondoltam...h mi lenne ha ez lenne vagy a polo...eleje v háta...és az én tuareg club feliratom meg szintén v elej-háta...a többség eldönti...persze ez csak egy tipp ....személy szerint én ugy csin: polo eleje-tuareg club....hátán-meg ez a tuareges röpködős egyén ....
Haj!
pedig csak viccnek szántam... sztem ne kapkodjuk el azt a szlogent még lesz jobb is szerintem ... na mind1
Akkor a logókkal kapcsolatban az első vagy az utolsó legyen amit kidolgoz nekünk Gina ? Csak mert akkor szólok neki és ha mindenkinek elnyeri tetszését akkor ez lehet a 2. logónk
Na majd írkászoljatok... Fire neked meg sok sikert a bontáshoz... a dinamittal csak óvatosan...
asszem 2500 volt a jegy... ebben nem csak a motorkiállítás van hanem a FeHoVa is meg a szabadidő 2007... ott is lehet jó dolgokat látni... odakinn stunt riding bemutatók mennek meg néha motort is lehet próbálni... szóval nekem eddig mindíg tetszett...
hát itt nemsok mindent írnak az egészről..v csak én nem találtam meg:)?
beugro pl menyi lesz emtudja vki?én sztewm sazombaton mek,ha mek.maj beszélek fatterral..szombaton jön vki?
hátőőőőő, elvileg vonattal de lehet megy tesóm munkatársa vagy a szomszéd és akkor kocsival... amúgy meg reggel megyek és estig maradok... semmi más dolgom nincs aznap csak a kiállítás... szóval nyitástól zárásig na jó csak vicc volt.... meg lehet jönnek még ismerősök is... csütörökön megbeszéljük a dolgot mert akkor még az is elképzelhető hogy egy vonattal megyünk...
én biciklivel megyek,csak 170km
áh,am vonattal,me ingyen van..beszélek is apámmal,meg megnézem végrer a linket,még mindig nem néztem meg,mire megírom az üzit,mindig elfelejtem
sztem széttört a főtengely csapágy..block húzás van...
mi a faszér kell úgy megcsinálni a blockot,hogy a kuplung deknit nem lehet levenni a váztól de ,ha 1cm el előrébb rakja az ostoba a blockot,má lejön a dekni..de nem...
kikell venni azt a nagy tengelyt,amin a block és a hátsó lengővilla van,de oda meg vmi speciális 22es v hanyas inbusz kell,ami niincs,maj hpa szerez haver..szval ak fojtatjzk
DT- klub nincs amúgy? Ha a csapat is beleeggyezik akkor biztos lesznek "tiszteletbeli Tuaregesek" is...
Na most elugrunk biliárdozni egyet ... majd jövök... bakker esik az a nyomorult eső....
Bye
pedig csak viccnek szántam... sztem ne kapkodjuk el azt a szlogent még lesz jobb is szerintem ... na mind1
Akkor a logókkal kapcsolatban az első vagy az utolsó legyen amit kidolgoz nekünk Gina ? Csak mert akkor szólok neki és ha mindenkinek elnyeri tetszését akkor ez lehet a 2. logónk
Na majd írkászoljatok... Fire neked meg sok sikert a bontáshoz... a dinamittal csak óvatosan...
Széles utat, langyos szelet,
jó nagy sarat, enyhe telet
talikat meg szeretetet,
szárnyaljatok Tuaregek!
Nem a legjobb de most ennyire tellet az agykapacitásom... -KO-
pl olaszba va n1 csomó,és hozzák be őkket..
beugro pl menyi lesz emtudja vki?én sztewm sazombaton mek,ha mek.maj beszélek fatterral..szombaton jön vki?
komlett tuareg,full jó blockal,pót gumikkal,arrow rendszerrel...
áh,am vonattal,me ingyen van..beszélek is apámmal,meg megnézem végrer a linket,még mindig nem néztem meg,mire megírom az üzit,mindig elfelejtem