Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

piros a bicó is meg a te szerelésed is ponn hozzá megy.. de léptem filmet nézni..szép estét....by
mer szted az enyém?
az én bike om ellopták
tudom,h drága ez ta biciklis dolog,van 2 haveeom,aki bicózik így komolyan,meg van,aki trialozot,cask már abba hagyta..és voltak árak ám...
persze persze fire ....trakee-okés ....phisoo- hát tényleg gondold át a hitelt non...hosszu az az x...év...pl nekem is lehetett volna egy 600-as fzr em hitelre....de nem is igazán jött be a gép...meg hát én nem vállalnám be....inkább sporolok 1-2évet egy használt nem tul idős gépre....de az az enyém....bármi van nem a bankééé....és nem kell szervízdíjat fizetni...mert elég sokkk...de persze mindenki maga tudja...de azért sok sikert hozzá bárhhogyan is döntesz ...
semmi baj Phisoo ha anyukád adja fel, akk köszi neki is
bringa.....nekem a váz 50rongy volt, a tárcsafék hátra, csak a fék, 15rongy.......a full bicó kb 250be van nekem benne
Luigi: így kell álljanak a bordás kerekek.
Ha fent van a szíj óvatosan áttekered a motort, hogy nem akad-e össze(a szelepek és a dugó nem érintkezik-e)
Ha nem akad össze akkor minden ok.
Hát valahogy úgy , viszont ebbe legalább nem kell cserélni semmit, csak meg kellett venni(azért fogok benne bőven scerélgetni dolgokat , de nem azért mert elromlott, hanem csak fejlesztés, de erre is kell pénz, kinéztem egy nekem egész jó telót 60eFt, szeretnék vázta is az 50 ami bejön, meg tárcsafék 2*25, és más nem kell )
1 vajas zsemle túratempoba? de azé ha tekered neki power fölött,ak megeszi az a 2 zsömit is nem?
vega vagyok(a zsír meg általában állati eredetű...), szóval egy vajas zsemle
Ez a bajom, megdolgoztam, csak pénz nincs
Persze ez egyértelmű! Alaposan át akarom gondolni, mindenki véleményét kikérem, főleg olyanokét, akik már vettek részletre járművet. Pl egyik ismerősöm is nemrég vett egy 600-as CBR-t részletre, na ő alaposan ki lesz faggatva, úgy érzem...
menyit eszik a biciklid 100on? 2zsíroskenyér? power fölött 3?
Hát barátom, ha most én elmondanám, hogy mennyi pénzt kerestem, mióta melózom... Lehet több SXV-t vennék, mint te Csak sajnos beleestem olyan dolgokba, amibe nem kellett volna...
Szerintem gondolt át alaposan, káe elsietni! Számold össze a fenntartás, szervíz,. stb stb, hogy mindent bírsz-e! Mert pl én egy 600-as sportmotort nem bírnék, pedig még lehetőségem is lett volna rá.... De én motorozni akarok, nem a garázsba nézegetni, hogy miylen szépen áll....
Hümm ezen kár filozofálni... hidd el, más sem szokott unatkozni....
Aha, azért gondolkozom rajta nagyon, még nem 100%, majd elválik... Addig is szívesen veszem a véleményeteket, sőt egyenesen ki is szeretném kérni mindenkiét! vtechhonda elküldtem a rajzokat és a szervízkönyvet!
nem mintha kéne az sxv
Amennyit már életemben melóztam abból másnak már két sxv 550en is lehetne
Maxi, most már nagyon ég a pofámról a bőr, és szeretnék megint elnézést kérni, de öcsém szó szerint egy fasz... Odaadtam anyukámnak, majd ő elintézi, holnap fel lesz adva, erre a nyakamat teszem! Tényleg 1000 bocs!
Hihi, énis egész nyáron melózni fogok, és pénzt se kapok, sőt, fizethetem az albérletet győrbe... Csak ezt szakmai gyakorlatnak hívják, az Audihoz meg én akarok menni :)
hát,így a te helyzetedben télleg érdemes hitelt bevállalni,mer nagyon minimális a kockázata... csak ne csukd be a motort 1 hónap alatt..hallotatm má 1 iet,1 srác részletre megvette a 250es ktm sx et,full újonnan,rendszám semmi,elment vele 1 körre ,rájött,h ez kiabszottul megy,és kibaszottul beleszált vele 10! km után 1 kamionba,srác intenzív,motor roncstelep...10km et futott szegény ktm....és az éa hitelt meg fizetni kellett..rendszám uyge nem volt rajta,srácnak jogsi nuku...és am is ő volt a hibás,szval totális szívás volt neki
Én is egész nyáron fogok melózni, kell a péntz biciklitúrára, most is melózóm csak péánzt nem kapok érte(faternak segítek )
Na látod, nekem ilyen problémám nincs... Most is sokat segítettem, mégse dícsért meg senki... meg is jegyeztem
Phisoo, akkor fel tudtátok adni? nem sürgetni akarlak, csak, hogy ha igen akk maradok itthon a seggemen, és várom a postást sztem nem gáz a hitel.....még lehet, hogy nekem is szükségem lex eccer rá pl az új mocc, ami használt lesz, de akkor is 500rongy....ami meg valljuk be kicsit húzós.....úgyhogy a nyaram ismét melóra fog elmenni, de legalább akk jövőre verethetem maj egy 250es gépnek
Huhh egyébként szépen káérlek, ne írj nekem ilyeneket, mert elsőkörben elpirulok, másodikban meg elbízom magam, és basszus, már ígyis akkora az önbizalmam, hogy már lassan sisak nélkül is megmerek jelleni a városban :D