Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz a kérdésed most hogy jön az este megint kezdek szarabbul lenni de az felvidít hogy 1 hónap és rughatom a bitument
Még előző tulaj de több is van benne mint 888 , vagy 5-6 küllő ki van törve
mert mi baja a keréknek? basztál bele egy 888 ast?
cross gumival? és most tél van, eddig szar volt, most raktam bele új dugót, és most se azért áll mert nem motoroznék(monjuk ott a bringa ), hanem mert hátsókereket meg kell csinálni.
hat 150 km az még nem sok nekem az egy nyári nap, vagy néha a fele
Hangos, 100nál már nem valami stabil, és eddig kb 150km et mentem vele, szóval túl sok tapasztalat nincs, most éppen az ajtó elött van a hátsó kerekem , jó nehéz, meglepődtem hogy ilyen nehéz , mert maga a mocc nem az.
csa ed, nah miujság, jobban vagy?
hali
vdani, neked is valami hasonló gummad lehet, de nem látom tisztán. , neke dhogy bíri az aszfaltot?
És biztos hogy jó messziről észrevesznek, úgy zúg a gumi
Hát igen, kopik, kopik, de terepen jobb mint a mostani slickem..
Vagy buell
Na szombaton ha tudok akkor megyek Miskolcra akkor már ki is próbálhatnád amúgy a nagyon bütykös gumma nem jó mert az aszfalton kb 4-500 Km és slick... az csak dzsuvába jó
Engem nem érdekelnek ezek, ha már arra kényszerülnék hogy 4t vegyek, akkor az rsv lenne.
Supersport:
Honda CBR 600 RR , Kawa ZX-6R , Suzuki GSX-R 600 , Triumph Daytona 675 , Yamaha YZF-R6

Maxisport:
Aprilia RSV 1000 R Factory , Ducati 999 S , Suzuki GSX-R 750

Superbike:
Honda CBR 1000 RR , Kawa ZX-10 R , MV Augusta F4 1000 R , Suzuki GSX-R 1000 , Yamaha YZF-R1

Ezek a külön kategóriák... de a kategória győzteseket is összehasonlították így csak 1 maradt...
Lehet tippelgetni... (csalni nem ér!!!)
Aki olvas Motor Revüt az tudja hogy melyik motor lett az utcai motorok királya...
Aki nem az küldhet tippeket... (1000 eknél) mindjárt megkeresem azt a számot és írom a sort hogy mikből választották...
Hy, nah megjottem vettem egy gumit..... Bridgeston, krossz, oldalsó bütykök hibátlanok, középsők 70% osak..2500 öt megért szerintetek?
heheh a Stilo is 95... szóval nem sokkal több... De legalább sportosan néz ki :D Megjegyzem anyám villog vele, nem én

Egyébként egyetértek, RSV 1000 méghozzá lehetőleg 2004 -es minimum, annak olyan dögös a segge :) (mert természetesen az aprilia nőnemű....)
Csak elötte kéne egy 600-as körüli lépcső, nehogy szegény motort odacsapjam valamihez, és még bajalegyen.... Mert mondtam már párszor, a motorra vigyázok... magamra nem
Csak eztmég, és ígérem, ma többet nem szólok be..

Szóval nekemmeg .-.. áá nem mesélem mi jön be :P

A hidegről meg anyit, hogy hozzá kell bújni valakihez, és nem lesz hideg :P
én azé nem sértődnék meg,ha 1 zx10r em lenne akk se...
Jó van na, te is tudod hogy hogy gondolom
hát,se az rsv -mmel,se az zx10r emmel nem nagyon szoktam pályára menni...
Ja de nincs hangja(vagyis hát szar van), pörgetni kell, az rsv meg 150Le és nem kell pörgetni, nem is tudom melyik jobb, versenypályán szoktál vele menni? mert max akkor jobb a zx, de rsv be is sok van még...
ezé jó a cross,ot nem mész gyorsan,csak baszakocc a nyakig érő trutyiba