hidd el moccoztam hidegben elég sokat...nem kérek belőle...hiába öltözök fel...amugy is fázos vok ...annyit meg nem ér h tönkre tegyem az izületeim...szoval ennyi...
jol van már nya...enyimé téli álmot alszik...fázok ienkor rajta ...majd h meleg lex ....hidd el lex mit írnom a moccozásrol...főleg nyáron minden nap..amíg a píztárca bírja a keretet ...
hát persze,h te is a motorozásra gondoltál,mier másra gondolhattál vna?
téleg,most jutott eszembe,h te nem motorozol,mi irkálunk,h mekora sarakon mentünk át,tőled nem hallunk semmit,max,h hogy szereted be az új hátsó lámpát a rexibe,de az ne motorozás
hát,de ha ennyire forog a kis cbr is,ak hol lesz hosszú élettartamű? és 4t újítás kicsit húzósabb,mint a 2t...
áh,nekem 400ccm alatt nem kell 4t...még a 400osik is eléggé forognak,de azok má jók..1ik srácáott láttam iennel,küföldröl hozták a mocit,szinte ingyé,block felújítás,láttam,h hogy ment itt a főuccán... jött vgy 200al a srác vele..vmi fain dob volt rajta,szépen szólt..
a CBR 125 R is forog 11 e -et... Szóval nem is annyira nagy eza fordulat :)
Megjegyzem nekem tetszik a ZXR... de félnék énis a meghibásodástól... HJ, meg én 400 ccm alatt nem veszek motort már, akkor marad ez max endurot második, vagy sokadik motornak, vagy pancsit :D
jó de azé a sor4 más,mint az 1henger....
1hengeres 4t azé nem szokott 12ket forogni,meg nem 7ezertől éled
zxr 250... sor4be ,4tbe nem kéne 250es,szétpörgi az agyát....
2brutál nyitott dob... isteni hang,megy is mint a disznó....
és öltözz föl...
megvan oldva minden
téleg,most jutott eszembe,h te nem motorozol,mi irkálunk,h mekora sarakon mentünk át,tőled nem hallunk semmit,max,h hogy szereted be az új hátsó lámpát a rexibe,de az ne motorozás
áh,nekem 400ccm alatt nem kell 4t...még a 400osik is eléggé forognak,de azok má jók..1ik srácáott láttam iennel,küföldröl hozták a mocit,szinte ingyé,block felújítás,láttam,h hogy ment itt a főuccán... jött vgy 200al a srác vele..vmi fain dob volt rajta,szépen szólt..
Megjegyzem nekem tetszik a ZXR... de félnék énis a meghibásodástól... HJ, meg én 400 ccm alatt nem veszek motort már, akkor marad ez max endurot második, vagy sokadik motornak, vagy pancsit :D
1hengeres 4t azé nem szokott 12ket forogni,meg nem 7ezertől éled
zxr 250... sor4be ,4tbe nem kéne 250es,szétpörgi az agyát....
persze mikor találkozón kimászol a sátroból, :D Mert rossz az, aki rosszra gondol :P
én jó gép? képet engyél má nemnagyon láttam még ien gépet rendszámos?