Reggelt!fire-neked meg egy óriási sárdagonyát a nyakadba ...basszus 3:45ota nem tok aludni...ahhh...fáradt leszem...nya de A gumi kopjon ne a lelketek!
sziasztok !!! jobban belegondoltam.. és rájöttem hogy az endurok közül a tuareg az olyan egyedi.... péel yamaha dt...suzuki ts....honda mtx.... szinte ugyanugy néznek ki olyan népmotorok...mindenkinek olyanja van már... nem is egyediek.. most hogy néztem maxidj képeit rájöttem hogy a tuareg rally az olyan egyedülálló nem sok mindenkinek van.... ez olyan limitált széria az endurok között
mi az ,h nem bir menni a sártól? húzzad neki vaze
én még nem találkoztam oan sárral,aki megálíccson,monyuk nekem azé a bütykösgumi htul sokat jelent,me beteszem 2es vagy 3asba,atól menyire csúszós a terep,belekuplungolok,power fölött ki,aztán az kapar,és tolja előre magát akármekkora a genya
ugye h jók lettek???
Az a helyzet, hogy lefestem a kipuffot meg a blokk védőt, +fékbetét csere hátul, meg az elektronikát néztem át Ez a szezon előtti felkészítés Még olajcsere meg a formaságok kellenek
köszi Elissa de beállítani a vasakat nem volt idő, mert a fényképezőben le volt merülve az elem, és sietni kellett
jah Fire-átmentünk rajta,bár az én vasam nem bírt már 1be se menni attól a sártól, ami rajta volt a láncon meg a keréknél mondjuk utána találtam egy fadarabot és leszedtem, de nah....azé megragad ennyi sártól
Tuareg125- okaj, akkor jövő hétvégén remélem, hogy elmehetünk 3asban csapatni, már alig várom viszont holnap lehet, hogy megint kint hagyom a vasat a suli előtt, mer ez lesz a különsulis uccsó alkalom, szal megünneplem azzal, hogy motorral megyek csak félek
nah msot ennyi, majd később vagy holnap
bye, jo8 all
széles utat!
jah és Fire, sztem jók a képeid
Jóreggelt...
Nah volt egy kis problem a routerrel de már rendben van... Összeraktam a gépet ... NYIT A POWER MINT A KISANGYAL Kuuuuurva jóóóóóóóó
Tegnap mentem vele egy keveset ... mert a láncot nem sikerült frankón beállítani... először túl feszes lett most meg túl laza... ( 2en ráülünk és úgy néztem ) Na ha minden jól megy akkor jövő szombaton mehetünk csapatni Maxi meg Loveim...
Ma voltunk motort nézni tesómnak ... találtunk is egy frankót, remélem ideadja majd párszor... jó lenne veretni egy kicsit combosabb géppel is... (nem mintha a tuareg nem lenne jó) de az mégiscsak 600 as... Fu meg láttunk egy régi 125 ös cross KTM et 220 ért adják de azt mondta a csávó hogy nagyon veszett gép... 40 LE (elvileg) Na mind1 csak ha érdekelne valakit akkor tudok címet adni... Szóval holnap lehet megy és el is hozza a vasat attól függ meg tud e egyezni a fickóval... Na most ennyi majd kicsit később lehet írok még
BYE
Fireballnak dagonyát a többieknek széles utat!
na én léptem,cső mindenki
marhanagy sarat!
inkább legyen az a szöveg,h marhanagy sarat
moynuk én is szeretem az egyéni motort,mindig is oan motorokat vettem,és alakítgattam,h enyéni legyen...
legyorsultam rövidtávo n1 tuning oopel tigrát ma délután a városba népmotor?
nah de én télleg lépek alukálni
bye,jo8all
széles utat!
én még nem találkoztam oan sárral,aki megálíccson,monyuk nekem azé a bütykösgumi htul sokat jelent,me beteszem 2es vagy 3asba,atól menyire csúszós a terep,belekuplungolok,power fölött ki,aztán az kapar,és tolja előre magát akármekkora a genya
ugye h jók lettek???
jah Fire-átmentünk rajta,bár az én vasam nem bírt már 1be se menni attól a sártól, ami rajta volt a láncon meg a keréknél mondjuk utána találtam egy fadarabot és leszedtem, de nah....azé megragad ennyi sártól
Tuareg125- okaj, akkor jövő hétvégén remélem, hogy elmehetünk 3asban csapatni, már alig várom viszont holnap lehet, hogy megint kint hagyom a vasat a suli előtt, mer ez lesz a különsulis uccsó alkalom, szal megünneplem azzal, hogy motorral megyek csak félek
nah msot ennyi, majd később vagy holnap
bye, jo8 all
széles utat!
jah és Fire, sztem jók a képeid
de 600 as 4t t evgyetek,többet és mint 1 125ös pályacross
am mik ezek a slick gumik a motorokon? az euroringre mentek pályázni?
am mé robbantottad szét a gépet?
Nah volt egy kis problem a routerrel de már rendben van... Összeraktam a gépet ... NYIT A POWER MINT A KISANGYAL Kuuuuurva jóóóóóóóó
Tegnap mentem vele egy keveset ... mert a láncot nem sikerült frankón beállítani... először túl feszes lett most meg túl laza... ( 2en ráülünk és úgy néztem ) Na ha minden jól megy akkor jövő szombaton mehetünk csapatni Maxi meg Loveim...
Ma voltunk motort nézni tesómnak ... találtunk is egy frankót, remélem ideadja majd párszor... jó lenne veretni egy kicsit combosabb géppel is... (nem mintha a tuareg nem lenne jó) de az mégiscsak 600 as... Fu meg láttunk egy régi 125 ös cross KTM et 220 ért adják de azt mondta a csávó hogy nagyon veszett gép... 40 LE (elvileg) Na mind1 csak ha érdekelne valakit akkor tudok címet adni... Szóval holnap lehet megy és el is hozza a vasat attól függ meg tud e egyezni a fickóval... Na most ennyi majd kicsit később lehet írok még
BYE