Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello all!
Loveim baratom meg én is, voltunk csapatni egyet......a hátsó kerekem szinte full nem mozdult a sártól.....
Szépjóestét mindenkinek!! Nekiestem a hétvégén a gépnek, és egyenlőre ez lett belőle
remélem én is h az aprilliának nem lex baja
hja :( Pláne, hogy semmi kedvem szétdönteni a blokkot!!!! De érezhetően fel volt hevülve, és súrolta a tekercseket.... Mindenestre azéárt nem halok bele a hűdenagy költségbe :) Csak az apiliaval ne legyen baj :)
hát ez nem vmi jo hír tarkee...
nem volt mit tenni.. A simsonja neki is rossz, anyámék nem voltak itthon, utánfutó sehol... Egyébként mindezt bicikliúton, azért nem közúton....
Hja, és nem volt kedvem megint talicskázni 2 órát....
Azért elég bátrak vagytok...
Ha 127-es akkor is!
No, ma megiont megszívtam.. asszem a simsonom őtengelycsapágya erőteljesen lóg... És összeér a lendkerék a tekercsekkel.. mindenestre elment a gyújtásom, forró volt a lendkerék (megszíkatós, szóval max a gyójtótekercs ment el.. ) és nem mozdult többet saját erőből...
Köszönet haveromnak ezúton is, hogy hazavontatott, mikor telefonáltam, hogy bajvan.... kb 12-14 km kötélvégen, egy RS 125 után :D
ha rotax 123-as blokk, akkor 6206
neked is bütykös gumma van hátul?
az a jó,a sárba azé csak fog vmit,nem csak kapar 1helybe..nekem eddig kijött minden sárból..tegnap haverék szimóval próbáltak felmenni a felázott gátoldalon,h kijussanak az ártérből,hát kb a feléig jutottak én 2es tőgáz,oszt kapart fölfele,repkedett a fű meg a sár mindenfele
ahm mert az enyémi é is ilyesmi csak azért kérdem...hasonlo...csak bridgeston
michlein vagy mitomén hogy kell leírni
hali!
valaki megtudja e mondani nekem h az etx 125-ösnek a főtengelynél hanyas csapágy van?
loveim- a agyorsulásokról meg annyit...h igen van akinek meg van a faja jó gép, meg szép...és gondolom nem azért költött rá hogy aztán meg szétzuzassa...pl. én is sajnálom a rexet ienre, no meg persze nem mindenkinél állnak a millák a bankingban...aztán van aki éveken át építi az autoját...persze mi is gyorsultunk már véle....de kímélni kell a kicsikét mert már nem mai darab ....de vannak akik bátran zuzatnak...pl. emtc-n is szoktak gyorsulni non zsír gépekkel...meg azért illegálon is...
Szasztok! HÁt fire jók a fotók, a tiéden milyen a hátsó gumma,bridgeston?Jah trakee- kimerítő válasz ..bár nem nekem szólt, de én tutti nem sporolok a láncon,meg semmin ami kell az kell..ennyi...a minőségen nem szeretek spórolni... ...huuu de álmos vagyok még...nem pihentem ki magam...
írjatok má ,mi van máááá
ien?? sztem ez pegazoról van,na mind1...
hát ,lehet h műxik,de ak azt nem vágta el senki
hát fireball a tesom etx én is ilyen a müszefal és rendesen müködik meg minden:):):)
hát,az ár az télleg jó,deez pegazora való...meg vevágta a marha a csatlakozót
nincs ember aki újraköti azt a kibaszott sok kábelt,ami kijön abból
na én ezt nem tom megérteni,h hogy lehet délelött motoorzni?
én soha se motorozok ebéd elött,az oasn izé
haverék is mindig mennek,de nemtom mér jó ez
szépen levan mosva a moci,este jelenésem van a városba,pedig úgy kimennéák crossingolni 1et,de nem akarok 1 órát szarozni a takarítással meg benzin is híjján van
hja, nemtudom :D én az ilyen nagykerekűeket annyira nem ismerem :) csak gondoltam hátha, és hátha jó áron mgekapja...
ez pegazo műszerfdal nem?
télleg joo sokat irt..., kinéztem reggel földutra, joo saras lettem, veszem elő a fényképezőt erre lemerül az elem, 1 rohadt kepet se tuttam cvsinálni
véletlenül nem ilyen műszerfal kell?: http://www.vatera.hu/aprilia_m...