az nálunk is szokott lenni,ha megyünk mocis talira csapatba,aztán van aki 1:30al megy ,a bronzpersely miatt,aztán a mögötte menő ember bukója,motorja meg mindene tele van kis pöttyöcskékkel
Jah télleg, már régebben is akartam kérdezni csak nem jutott eszembe...nektek a kipuff nem dolgozza vissza az olajat?...az én dzsekim hátulja mindig tiszta oil..pedig gyakran szoktam kiégetni az auspuffot.
na ez jó dolog én is ezt csináltam amikor még haveroknak nyáron szimojuk volt töltés aljára eső után menj ki 8 szimo meg én a tuareg rally-val na had nem ondjam akkor még fasza volt a crossgumi kaptak elég gyepet a pofájukba én csak röhögtem mindig bevártam őket aztán alázd meg őket
elég jónak néz ki a gumma,maj menny maxi elött a sárba,és húzzad neki,csak aztán menekülj,mer sztem fogja díjazni,h beteríted sárral
én haveromnak attam a földúton elég sokat jó puha üppedős sár,rajta vagy 10cm víz..megyünk kifele róla,megintam a pötyögést ,belekupolungoltam,tőgáz neki elkezdett kaparni mint a szar,nyomta vagy 6-8méterre föl a sarat meg vizet,haver is kapott rendesen,amikor megáltunk,nézem full sár lett
Maxi van gyapotod? csak mert ha marad akkor tudok vinni és akkor meg is csinálhatjuk gyorsan... mondjuk anyám rossz időt mondott hétvégére megnézem minnnyá a met.hu -t is
Hy all!! Mizu errefelé?????? Elkészült a festés, pénteken dobom is össze a gépet Nagyon kiváncsi vagyok mert be lett gyapotozva a dob és a hangja érdekel
így vettem
de sztem szép kis motor,nekem teccik..ez oan előnyös kép rőla nem?:
főleg,ha ioen jelentős erőfölényed van,mind teljesítménybe,mind tapadásba
itt vannak az erőviszonyok:
én haveromnak attam a földúton elég sokat jó puha üppedős sár,rajta vagy 10cm víz..megyünk kifele róla,megintam a pötyögést ,belekupolungoltam,tőgáz neki elkezdett kaparni mint a szar,nyomta vagy 6-8méterre föl a sarat meg vizet,haver is kapott rendesen,amikor megáltunk,nézem full sár lett
ETX 350-em van.A burkolaton kívűl mindenben megegyezik a Tuareggel.
Teszek fel képet a mociról mindjárt.
Pakstól 17 km
Hol lesz tali májusban?