Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo8 mentem csucsukálni én is... valamikor... holnap sajna 4 ig lesz órám , 5 mire hazaérek... már nem lesz időm Tuaregelni na mind1 majd szerdán...
Nya ugy látom már alszotok...akkor léptem jo8..by by
fire-azt neked orbitális sárdagonyázást a nyakadba ...
loveim-te meg lenyulod a jó kis szivecskémet???hogy is van ez hééé??? ...amugy jo h betetted alulra is a +szivet...de az eredeti ötlet az enyimé
orbitális sarat,és vizet
tökéletes lett
na végül mien gépet vettetek,h arrow üvölt rajta??
am, a láncot én úgy álítom,h nem üs rajta senki,elvileg annak nem kéne feszülni,a telo mozgásától,a lengővilla felfogatása az első lánckerékkel 1vonalba van....
nemárt néha tankolni
5liter ? enyém jóval többet
vizsga mien lett?
Azt hiszem én is elteszem magam holnapra.
Jó éjt és széles utat valamint jó sárdagasztást
na én lépek, jóéjt, a többit meg mindenki képzelje hozzá, olyat amit szeretne
köszi de ezt msot nem én raktam fel, hanem loveim majd holnap felrakom én is amiket csináltam
Én még az április közepénél tartottam. Ez nekem is szerencsésebb időpont lenne. Mármint a május.
De elvileg amiben megegyeztünk az az hogy Sástón, és hogy májusban
Május 1. Kunmadaras!!! az 1. összeröffenés ,aztán májusban valamikor az 1. igazi Tuareg tali...
hát ez az ami képlékeny mostmár ...
Köszi!
Amúgy most mikor és hol lesz a tali ???
Szépjóestét! Mizu errefelé?????? MAxi jók a képek
nekem meg vagy 90esre vagy akörülire fel van fúrva a gyári fúvókám, és valszeg azért eszik ennyit.....a leírásban vmi getto max 68.....szal a gyári fúvóka sztem 68
nah de én lépek
bye, jo8 all
széles utat!
termeszetesen jöjjön, legalábbb maxi nak lesz egy 50 es ellenfele
Hát ha veled együtt jön akkor természetesen elkísérhet hogy ne unatkozz egyedül meg pláne ha valami adódik akkor jó egy segítő társ...
Túlsokat azé nem ha kell majd tankolok ott... a power utám még nem tapasztaltam mennyi a fogyasztás... de pénzt azt viszek majd ...
Szeva Mindenkinek !!!
Jó újra itt lenni. Most akkor mi lesz a talival? Szeretne egy haver is jönni de neki 50-es malaguti-ja van mondtam neki hogy megkérdem.
unatkoztam......betettem a kedvedert fire egy szivet
jah benyát hozzál, de azé ne annyira sokat mer én nem non tok messzire menni 5 literes fogyasztással
de sok benzinnel gyere!
Estét!
Jobbulást mindenkinek!
Elhoztuk a malacot... Ma is ment tesóm egy próbakört és ááááá gec olyan dög hangja van ilyen dimbes-dombos vidéken jártunk és csak úgy visszhangzott az Arrow... Reggel még beállítsáok aztán délben már lehet vele veretni csak én suliban leszek... (ha bemegyek ) Na mind1...
Holnap du sztem kitolom aTuareget is láncállítás és próbakör azzal is... ja egy kérdés... ti hogy állítjátok a láncot? 2 személy rajta és még mennyit lóg? me gondolom még lógnia kell kicsit mert nem ül össze teljesen a teló...
Jah szombat... előreláthatólag akkor felnézek szerintem Miskolcra... de előtte lebeszélünk akkor mindent... hogy kb merre, vagy majd lesz valahogy pénteken meg megyek táncolni megiint ... este...