Hihi végülis a 2T nem is oylan pörgős... Gondolj csak bele! MIt forog egy ZXR 250, (20 e!!!) vagy egy átlagos 250-es sor 4... (14-15 e ) De a 600-as sor 4-esek is, miután az új R6 -ot már úgy hirdették, hogy már 16500 -at forog.... Tulajdonképpen a 2T 12 e körüli fordulatszáma nem is oylan sok :D (utcai motor esetén persze... de versenygépeknél a 20 e mindkettőnél megvan....)
sziasztok,jóreggelt, betegszabin vagyok 1 hétig nekem ici pici 43-essel faszául megy alacsony tartományból is szépen felből a magasba 2 személyt picit megérzi de nem vészes alig észrevehető
De had ne fárasszak senkit az élettartamra tervezéssel, meg a minél "vékonyabbra" tervezzéssel, + azzal, hogy nem kis melo úgy kitalálni, hogy nemcsak erős legyen, hanem egyenletes teljesítményleadású stb stb...
példa rá a porlasztó.. az enyém a 28-assal 4 e től megy szépen, egészen 10 e ig, két személlyel nem gond neki a 6. míg haver RS-e a 34 -essel igaz, vehemensebb fönn, de 4-8 e között messze nem mutat annyit, sokkal többet kell kapcsolgatni, és kevésbé szereti a 2 személyezést....
hát tarkee- részben igazad van...de tudod kinek a pap...kinek a papné...mondjuk én sem tuningolnám szét a kis drágámat...inkább veszek egy erősebbet ...dehát van aki szereti csinálni... ...
Hihi most mondjam, hogy igen, de az olaszok 125-ösei tudnak annyit, mint a japán tuning? Jó, nem gondolom ám komolyan :)
De nekem akkoris az a vélemény, tök fölösleget utcára tuningolni, akkor vegyen az ember olyat, ami gyárilag nagyobb, erősebb.
Szasztok...
Ma nem jutott időm mocolásra sajna... majd csütörtökön...
Szombaton lesz szelídvizi rafting verseny a szinván Oda el akarok majd nézni ... a szinva terasznál...
Na most ennyi jó8
neked 350es tuareged van?
Na mindegy.
A 2 T is jó , főleg ha fordulaton tartod
Akkor megy csak igazán.
125ccm/2t be utazunk
Tud valaki ETX 350-re eladó önindítót?
Ill. eredeti kipufogót?
Köszi
na jó csak vicc volt,de nem hagyhattam ki,a sarasér cserébe
De had ne fárasszak senkit az élettartamra tervezéssel, meg a minél "vékonyabbra" tervezzéssel, + azzal, hogy nem kis melo úgy kitalálni, hogy nemcsak erős legyen, hanem egyenletes teljesítményleadású stb stb...
példa rá a porlasztó.. az enyém a 28-assal 4 e től megy szépen, egészen 10 e ig, két személlyel nem gond neki a 6. míg haver RS-e a 34 -essel igaz, vehemensebb fönn, de 4-8 e között messze nem mutat annyit, sokkal többet kell kapcsolgatni, és kevésbé szereti a 2 személyezést....
De nekem akkoris az a vélemény, tök fölösleget utcára tuningolni, akkor vegyen az ember olyat, ami gyárilag nagyobb, erősebb.
Tom hogy ilyenkor senki sinc sd eazért irok,mert má non unom magam.
Ma nem jutott időm mocolásra sajna... majd csütörtökön...
Szombaton lesz szelídvizi rafting verseny a szinván Oda el akarok majd nézni ... a szinva terasznál...
Na most ennyi jó8