Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mit a motorozást? ...a többi meg az én titkom
Hihi végülis a 2T nem is oylan pörgős... Gondolj csak bele! MIt forog egy ZXR 250, (20 e!!!) vagy egy átlagos 250-es sor 4... (14-15 e ) De a 600-as sor 4-esek is, miután az új R6 -ot már úgy hirdették, hogy már 16500 -at forog.... Tulajdonképpen a 2T 12 e körüli fordulatszáma nem is oylan sok :D (utcai motor esetén persze... de versenygépeknél a 20 e mindkettőnél megvan....)
Hááát, 4t ből is van pörgős, de 2t tény hogy nagyon jól pörög felm és szépen , de ez nlehet hogy csak 6ezret jelent.
hát,igen,a 2t erről szól... a pörgősségről..de jó az ,én szeretem
neked 350es tuareged van?
Balu merre lax? Van kedved talira jönni Májusban?
Hmm kár ,pedig reménykedtem.
Na mindegy.
A 2 T is jó , főleg ha fordulaton tartod
Akkor megy csak igazán.
Ettől csak nyomatékosabb lesz, nem is hívnám annyira tuningnak(na jó azért az:D), de lehet mondjuk nem fussa nagyobra
itt nincs senkinek 350es etx asszem...
125ccm/2t be utazunk
Hali
Tud valaki ETX 350-re eladó önindítót?
Ill. eredeti kipufogót?

Köszi
mien gummákat vettél,és mi pénzbe?
mer te hogy szereted?
na jó csak vicc volt,de nem hagyhattam ki,a sarasér cserébe
és ha saras leszek ak mivan? semmi..pont az az élvezet..má szervezzük szobatra a nagy crossingot
hát nemtom,azé csak a gyárilag megtervzett a legjobb,én azé nem is varjálok,meg az etx be minek több erő? terepen elég ami van benne...
ja ja. bocs h most írok vissza! most vettem rá első és hátsó gumit. rárakják az üzletben ingyen. úgy sincs időm rá
loveim te mért nem toltál fényképet nekem h feltegyem a cluboldalra???
bocs 34-essel
sziasztok,jóreggelt, betegszabin vagyok 1 hétig nekem ici pici 43-essel faszául megy alacsony tartományból is szépen felből a magasba 2 személyt picit megérzi de nem vészes alig észrevehető
Hümm nem részben, egészben :P

De had ne fárasszak senkit az élettartamra tervezéssel, meg a minél "vékonyabbra" tervezzéssel, + azzal, hogy nem kis melo úgy kitalálni, hogy nemcsak erős legyen, hanem egyenletes teljesítményleadású stb stb...
példa rá a porlasztó.. az enyém a 28-assal 4 e től megy szépen, egészen 10 e ig, két személlyel nem gond neki a 6. míg haver RS-e a 34 -essel igaz, vehemensebb fönn, de 4-8 e között messze nem mutat annyit, sokkal többet kell kapcsolgatni, és kevésbé szereti a 2 személyezést....
hát tarkee- részben igazad van...de tudod kinek a pap...kinek a papné...mondjuk én sem tuningolnám szét a kis drágámat...inkább veszek egy erősebbet ...dehát van aki szereti csinálni... ...
Nya szásztok ....Hát fire-tudjuk h be vagy öltözve rendesen...de azért ha rendesen sarazol... ...nya jol van sztem szálljunk le a témárol... by by
Hihi most mondjam, hogy igen, de az olaszok 125-ösei tudnak annyit, mint a japán tuning? Jó, nem gondolom ám komolyan :)
De nekem akkoris az a vélemény, tök fölösleget utcára tuningolni, akkor vegyen az ember olyat, ami gyárilag nagyobb, erősebb.
Megyeget , de nem olyan brutál, inkább csak nyomatékosabb, persze mindenhol erősebb, de egyenletesen.
Reggelt!

Tom hogy ilyenkor senki sinc sd eazért irok,mert má non unom magam.
Szasztok...
Ma nem jutott időm mocolásra sajna... majd csütörtökön...
Szombaton lesz szelídvizi rafting verseny a szinván Oda el akarok majd nézni ... a szinva terasznál...
Na most ennyi jó8