hééé te meg nem elmentél aludni??? ...amugy nekem tecc a rajz...a feliratot leszámítva/tuareg rally/ sztem azt nem dolgoztad ki vmi szépen...amugy grat
nah én meg rajzolgattam picit aki akar nyugodtan mondjon véleményt, jót is, meg rosszat is kíváncsi vok, mer am nem szoktam rajzolni, csak 1 évben 1*
nah de én msot lépek
bye,jo8 all
széles utat!
Régen nekem is volt egy nagyon faxa bringám... nagyon szerettem, a fél életemet is ráköltöttem, míg el nem lopták... Azóta nincs bringám, de nem is kell már
fire: te meg ne add fel! Legyen hozzá türelmed, gondolj arra, hogy milyen jót fogsz crossozni, ha kész lesz! Én tudom mit érzel, tavaly én is ezt csináltam, de ennek ellenére soha nem akartam eladni, mindig azon voltam, hogy jó legyen! Próbáld újra! Sok sikert!
Hehe hááát ismerős nekem is.... Mondtam már, egy évbe 2 szer nem szeretem szétszedni.... már ott voltam, hogy eladom az egész izét, és veszek egy veterán ES 250-es MZ, vagy 125-ösöt, aztán teszek mindenre :D Csak az a baj, -és ezért makrancoshölgy- hogy kényes, meg nyafog, meg a gatyám is rámegy, de ha megy, akkor nagyon jó vele :)
Sziasztok!
Fire szerintem menj és pihenj egy kicsit mert nagyon kilehetsz. Amúgy én is voltam így, mondtam eladom ezt a sz@rt és végeztem. Utána kimentem nézegettem, szétszedtem-összeraktam és jött a "csak ide a sarokig meg vissza" szindróma. Hidd el nagyon hiányozna ha nem lenne. Szóval higgadj le, és pár nap lazítás után gondold újra.
na,msot lett elegem ezekból a kibaszott hulladékokból
eladom mind2 mocskos szar motort
nincs motor,nincs baj,és még pénzem is lesz..
.rohatdjon meg má az egész ,minden szarul jött ki,na mentem,a detoxba megtaláltok
jah amugy nekünk az miatt történt ez az egész mert van a főtengelycsapágynak olaj beömlője és az faszán eldugult aki előzőleg rakta össze a mocit az a tömítésből tul sokat rakott és az miatt eldugult a vas dehát ez van sok sikert a szereléshez
nah de én msot lépek
bye,jo8 all
széles utat!
fire: te meg ne add fel! Legyen hozzá türelmed, gondolj arra, hogy milyen jót fogsz crossozni, ha kész lesz! Én tudom mit érzel, tavaly én is ezt csináltam, de ennek ellenére soha nem akartam eladni, mindig azon voltam, hogy jó legyen! Próbáld újra! Sok sikert!
Fire szerintem menj és pihenj egy kicsit mert nagyon kilehetsz. Amúgy én is voltam így, mondtam eladom ezt a sz@rt és végeztem. Utána kimentem nézegettem, szétszedtem-összeraktam és jött a "csak ide a sarokig meg vissza" szindróma. Hidd el nagyon hiányozna ha nem lenne. Szóval higgadj le, és pár nap lazítás után gondold újra.
Enyémbe nincs kölün olajozás és a csapágyak köszönik jól vannak.
na mnetem a fenébe
eladom mind2 mocskos szar motort
nincs motor,nincs baj,és még pénzem is lesz..
.rohatdjon meg má az egész ,minden szarul jött ki,na mentem,a detoxba megtaláltok