nah heló all!
végre én is befutottam jobbulást mindenkinek aki betegeskedik jah és ksözke Fire
a képeken azé nincs rajta a back flippem meg a többi se, mert szinte nem is mentem a pályára, mivel a benzin picit kevés volt, elfelejtettem tankolni jaj és a poén az, hogy hazafelé msot, rácsobbantam a moccra beindítottam és leáltt de ráadásulé fél 7kor, szüleim már majnem aludtak, úgy keltettem fel őket aztán végül nem jöttek segíteni, de épphogy megint ráültem a vasra indítóztam és életre kelt, egészen hazáig, egy 10-20as tempóval jöttem egyirányú utcán forgalommal szemben deh hazaértem, és még mindig maradt vmi pici benne jah és a vas 5litert fogyaszt.....
Na megyek lassan suliba... 13 tól lesz 2 órám... aztán jön értem tesóm és megyünk a vasért... Du remélem kimegyünk egy kicsit kipróbálni... huuu de durva hangja van ... nagy disznó arrow dob figyel rajta , totál nyitott olyan igazi "szomszédébresztő" Na majd jövök valamikor... este...
BYE
No nekiestem a simsonnak.. kiderült, hogy nem a főtengelycsapágy lóg, hanem az utángyártott gyújtótekercshez tartozó felfogócsavar tört le.. Kettő tartja a tekercset, egyik eltört, a tekercs meg kifordult, neki a lendkeréknek, azért szorult.. DE ez még nem állította le a motort, csak a sok mocorgástól leszakadt a tekercsről amegszakító vezetéke, így meg már szegény simson sem tudott menni :D Mindenestre új csavar, vezeték visszaforraszt, egyből volt szikra, és egyből el is indult! Még a tekercs sem ment tönkre :)
végre én is befutottam jobbulást mindenkinek aki betegeskedik jah és ksözke Fire
a képeken azé nincs rajta a back flippem meg a többi se, mert szinte nem is mentem a pályára, mivel a benzin picit kevés volt, elfelejtettem tankolni jaj és a poén az, hogy hazafelé msot, rácsobbantam a moccra beindítottam és leáltt de ráadásulé fél 7kor, szüleim már majnem aludtak, úgy keltettem fel őket aztán végül nem jöttek segíteni, de épphogy megint ráültem a vasra indítóztam és életre kelt, egészen hazáig, egy 10-20as tempóval jöttem egyirányú utcán forgalommal szemben deh hazaértem, és még mindig maradt vmi pici benne jah és a vas 5litert fogyaszt.....