Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah heló all!
végre én is befutottam jobbulást mindenkinek aki betegeskedik jah és ksözke Fire
a képeken azé nincs rajta a back flippem meg a többi se, mert szinte nem is mentem a pályára, mivel a benzin picit kevés volt, elfelejtettem tankolni jaj és a poén az, hogy hazafelé msot, rácsobbantam a moccra beindítottam és leáltt de ráadásulé fél 7kor, szüleim már majnem aludtak, úgy keltettem fel őket aztán végül nem jöttek segíteni, de épphogy megint ráültem a vasra indítóztam és életre kelt, egészen hazáig, egy 10-20as tempóval jöttem egyirányú utcán forgalommal szemben deh hazaértem, és még mindig maradt vmi pici benne jah és a vas 5litert fogyaszt.....
hajrááááááááááááááááá maxiiiiiiiiiiiiiiii
sztem is jó lett,csak alulra tegyél még 1 szivecskét,h csúcsos legyen az ajja
nekem van eladó
am viccen kivül,jobbulást minden betegeskedő kisverébnek
azt ménem fényképezted le,amikor maxi nyomja a dupla black flip et?
akkor jó... a sár jódolog
phisso, neked is jobbulast!
elissa joo a kep

Azert nincs "akciós" kép, mert siettünk, maxi ment különsuliba, mert most van a vizsgája.
Ezt alkottam...
te is gyógyulj meg ...
Nem csak te... Én speciel olyan szarul vagyok, hogy levegőt alig kapok, de viccen kívül...
kösz minda kettőtöknek
héé loveim és hun vagytok ti??? Csapatos fénykép...ien ugratos? Ahh...nya menek kitakarítom a rexet...
sziasztok!

jobbulast Ed!

MOst ertem haza, maxival voltunk krosszpalyan, minja nyomok képeket, csak leszedem fényképezőről.
mondott iet vki? ...szoval sztem szeretnek a többiek is terepezni...én legalább is igen és saraskodni is jó ...Ed-jobbulás ...
pedig kevés olyan dolog van,ami 1 szimó blockot megtud állítani
de azé gyújtásnélkül még a szimó se megy

ti nem szerettek a sárba menni?
nekem az a legnagyobb élvezet,h megyek minél nagyobb sárba,meg minél nagyobb vízbe
hybetegvagyok
jah gondolom... Tuareg125-nektek meg jo mocc vásárlást...
Na ja.. Mondjuk annyira nem ilyedek meg egykis főtengelycsapágycserétől, csak úgy egy blokkot egy éven belül 2 * nem szívesen szedek szét :D
Na megyek lassan suliba... 13 tól lesz 2 órám... aztán jön értem tesóm és megyünk a vasért... Du remélem kimegyünk egy kicsit kipróbálni... huuu de durva hangja van ... nagy disznó arrow dob figyel rajta , totál nyitott olyan igazi "szomszédébresztő" Na majd jövök valamikor... este...
BYE
trakee- akkor szerencséd volt.... .....
Hihi tudod a nagyvasos szöveg: "olcsó benzint, és örök nyarat"
No nekiestem a simsonnak.. kiderült, hogy nem a főtengelycsapágy lóg, hanem az utángyártott gyújtótekercshez tartozó felfogócsavar tört le.. Kettő tartja a tekercset, egyik eltört, a tekercs meg kifordult, neki a lendkeréknek, azért szorult.. DE ez még nem állította le a motort, csak a sok mocorgástól leszakadt a tekercsről amegszakító vezetéke, így meg már szegény simson sem tudott menni :D Mindenestre új csavar, vezeték visszaforraszt, egyből volt szikra, és egyből el is indult! Még a tekercs sem ment tönkre :)
Regelt!

Huhh elissa mit csinaltal te ehszaka?