Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá mindenki csak egy két hozzászólást elolvastam a tegnap estével kapcsolatba nem tom hogy fire mire jutottál annyi időm nincs de a tesomnak pont 1 hete ugyanez lett a gépével ment vele egyszer megállt motor azt csá azota semmi elvittük haverhoz és 2 főtengelycsapágyast láttuk hogy szétmenk meg az eggyik csapágy teljesen rámozgott valahogy a főtengelyre a távtartót elnyirta vagyis egy darabot a főtengelyből abbol marattunk ki 3 új csapágy és már megy is össze a gép:) remélem fire teis hamar megbirod csinálnmi nekünk már sikerült...
Ja, az fasza, jó lesz.
SZét kell szedni, és széppen lemásolni, vagy ha cserélhetők önnyen az alkatrészek akkor csak kicserélni a gyárin, olcsó az alkatrész bele.
szasztok, ha főtengelyt felujjíttatom akko az fesze ???
Az fesszabályzó lesz. Kiméretni biztos ki lehet, elmész egy motorszerelőhöz, ő valszeg tudja mit kell mérni rajta, szerezni meg bontóból tudsz szerintem.
Hy all! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a motoron állandóan kiégnek az izzók, fulladozik, gáz adásra erősödik az izzó fénye, és hogy ez miért van? Én a fesszabályzóra gondolok És ha az nem jó akkor azt hogy lehet kiméretni, vagy cserélni Honnan lehetne szerezni??
Jóreggelt!

fire: te különolajzással használod a moccot? Én arra gondoltam, lehet, hogy nem kapott elég olajat és besült a csapágy. Bár nem tudom, lehet a dugó előbb besült volna, de ez csak egy ötlet volt. Amúgy ne legyél elkenődve, tavaly én is csak szoptam a mocival... Egy hetet szereltem, utána egy napot motoroztam... Ezt júniustól kezdve, mert akkor vettem a motort. Aztán októberben szét is szedtem teljesen...
Csak nehogy belefulladj
na,mek belemászok a teknikába
én is vaok!
okés
én meg mek minyá,megcsinálom a szimót,meg szétbontom az etx blockot,mi a szar van vele...
Én vagyok.
Csak még gyorsan kipucolom a tengeridisznókat
na mi van?

na,nem volt kedv az este lerobbantani a deknit,maj hnap délelött
mek alszok,fárasztó hét volt
Szerencsére gyorsulásin nem volt egysem, mondjuk rendőr fia az volt kint, család büszkesége
a rendőrök gecik,én mindig beszopatom a köcsögöket
Estét tuareges társadalom...meg az összes moccos pajti! Most értünk haza a Hondás össze röffenésből...hát azt hittem h lekapcsolnak a yardok...de nem minket...hanem az előttünk lévő crxes cartársat...feljelentették a gumma miatt...mert semmi másba nem tudtak belekötni...totál körbevették....aztán meg még elemlámpával is a kocsi minden porcikáját átvizsgálták... tök ugy bántak szegénnyel mint vmi bűnöző ...
hnap még nem fog menni at tuti
Estét!
Mondtam hogy megyek táncolni... Na ha holnap normális idő lesz akkor valószínű hogy felugrok ha meg nem olyan jó az idő akkor tesómmal megyünk veretni... iwiw en el tudsz érni, mármint hogy ott van az msn címem stb... iwiw en ne írj mert ritkán nézem...
nah ez a topik kajak kihalt Tuareg125, ha vagy maj léccike akkor vmi választ maj írjál már én tépek aludni remélem összejön a holnap
Fire, neked meg sok sikert a szereléshez remélem holnap már veretheted neki te is
nah bye, jo8 all
széles utat!
jah, és persze dagonyát is
na mivan mindneki eltünt?
s50 es szimónál van jól megoldva,ott a válto olaj keni...
Nem, a 2t olaj keni, tudtommal
jön minyá trakee mester,és megmondja köbmikrométer pontossággal,h menyi olaj kell a 127es váltójába
am itt a váltó oil keni a főtengelycsapágyat?