Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem még nem bírtak elkapni 1× se
Én is, de havert elkapták , szóval ciki módón vissza kellett menni, és mindent én vállaltam,pedig... na mindegy, mostmár jó gyerek vagyok
én ioen helyzetbe lesprintelem a renrőrt,segrészegen,cipő nélkül
elissának könnyű,a mocis dzseki alá felvesz 1 kivágott fölsőt,megálítják ,leveszi a dzsekit"hú de meelg van",és má el is engedik meg ő am is rendszámos..
bezzeg mi... rendszám nélkül száguldoztunk,mint a barom ,ien kibaszot hangos kipuffokkal,és még csak szépek se vagyunk ------- menekülni kell
Jóéjt, nekem is kéne már menni, de nem tudok elszakadni
nya huppanok az ágyikoba...további szép estét...by by
Csontom nekem se, de ép bőrfelületem nemsok van.
De most nem csak ezekről beszélek hanem úgy általában túl vad életet éltem, nem jó ha választhatsz hogy a rendőrők vigyenek be, vagy golfütővel verjék szét a fejed
ja,ez ien,én is belegondoltam,h 1-2× megghalhattam volna má de ahoz képest,sokmindenki nagy csodálatára még nem törtem magam ösze komolyabban... ssőtt,még nem volt eltörtve csontom
ha belegondolok...pfff...hagyjuk a témát....
Valami azt súgja inkább a tarkólövést választanám ott helyben
akkor jo....
Engem nem lehet megsérteni ilyenekkel, értem a poént
mondtam én iet?hihi ...de non megkapó lennél...bár sztem lehet h bevinnének a yardok...vagy kitudja lehet h kedvelnék a másságod..aztána büntit letudnátok természetben...nya tom tullőttem a célon...ez már durva ugyh befejezem...bocsika
De a röhögéstől biztos nem tudna megbüntetni
Szerinted nem?
az tutti...
Jajj de szép lennék
nekem könnyű?ugyan...tedd fel a aprókát...tömd ki magad.... nya csak bohockodom...nehogy mellre szívd...hát be kell tartani a szabályokat....jogsi...papírok...és nincs gond....nem kell lakott ter gyorsan hajtani....stb...
Persze, inkább megpróbálok átmenni a betonfalon, az kellemesebb lehet , ás hátha nyitnak elöttem egy téridő kaput az ufók amiket hitler hozott létre aki ma is él (discoveryn volt nemrég )
cdani mosolyogj szépen és mond neki hogy már megint az a szőrös szoda....:D tuti elenged egy idő után:)
Neked könnyű , most én mit csináljak? mosolyogja a zsarura?
hát tudod az ugy van...én nekem nincs mért menekülnöm előlök...ha meg is állítnak akkor vagy meglátják ki vagyok és mehetek tovább...mert vaterom ismerik...vagy odadom okmányok....szépen mosolygok...izé...bevetem női bájom...és minden rendben...de egyépként is rendbe szoktak találni mindent
Igazából nem jó dolog ez, jobb lenne ha szelídebb életet élnék, illetve éltem volna, nem jó ha túl sokszor múlik csak hajszálon az ember élete
elissa te nem szoktál így vandálkodni? rendőrös ülzözős,meg hangoskodós történet