Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,árkon borkon átmész vele
Mondjuk enduróval sokkal könyebb menekülni, elmegy akárhol
enyém is kurvahangos,azzal nincs baj
Enyém meg 110ig nagyon fürge, és nagyon hangos, olyan gumihangja van... , mintha 3 rallis niva menne egymás mellett
hát tény,h ezek a 125ös mocik elején mennek,100fölött elfyogynak mito is oan volt,h városba viszarugtam párat fordulat föl 10ezer,tőgáz neki,és egyből kamion sehol,oszt fen volt 140en,és hú de király voltam ,de azé városon kivül,ott má nem volt oan kirobbanó,amikor 120ről kellett előzni moynu k1 kocsizt...etx meg 120fölöt..hát ,nem épp vmi fürge
hihi...mind1 nehogy már összevesszetek itt...akkor megint magam maradok a topicban
Mind1, enyém 110et megy és mégse kapnak el vele , befordulok jópár utcán és feladják
Háát baromira nem! Persze, tudom mindenki hanyatt van esve, hogy hogy megy a 125 ccm, mert a lámpánál hogy ellépsz az autótól.. Jó is, nem azt mondom, és a 100-as sprint talán elég jól megy neki... De azért ha elkezdem forgatni a családi stilo 1,4 -es motorját, előbújik a 95 paci, és olyan 70-80 nál már jobban megy! És ez csak egy 1,4 -es....
Béna
ja,van a kis motor,50ccm,arra még nem kell rendszám,meg vannak a nagyvérű gépek,amihez máár nem kell rendszám
Hogy lenne már gyorsabb? ?? Egy kivénhedt astra is képes 150 -160 ra lazán, az NSR meg nem... 25 ös.. 130 ig egész virgonc, de sose lépsz meg, ha el akarnak kapni, max ha feladják, vagy elmész valami keskeny úton.. de keszthely kisváros, vonyarc meg falu, a rendőr is ismeri az összes utat!
Gyorsabb mint a rendőr, nem tudja elkapni , autópályára nem kell menni vele
mondom 125-ös NSR!! Az hol gyorsabb, mint a rendőr???????
AMúgymeg azért járkál rendszámossal, mert ez az előírás
hát ez ciki....a kis butus
Minek járkál rendszámos mocival, ami gyorsabb mint a rendőr arra nem kell rendszám
hihi....
Haver anno mikor még megvolt neki az NSR, szenvedtek vele, hogy jó is legyen (közel egy év alatt nemsikerült, sose motorozott vele) aztán ment vele egy próbakört, sisak nélkül, rendőr meglátta, ő visszafordult, el akart lépni.. igenám, de az alatt az 5 perc alatt, míg hazaért, lekérték a rendszám alapjána a címet, és mire odaért, már várták.. feljelentés letta vége....
Nem kell megállni
felénk normálisak a yardok... én is csodálkoztam,h nem akar megálítni,má otvolt a kupungon a kezem,h viszarugom 1es be és irány a gátra
nya srác ezt felén k már nem usztad volna meg...a yardok tutti lekapcsoltak volna és busásan jutalmat adtak volna...jo kis bírság... szerencséd volt...
maxi- a kormány non jó lex,fajintos...de ez a gumma már kissé meg van kopva , nem?
fenn van az arow,de a rezo vmiér rezonál,oan 5ezertől szörnyen csöeög,szval mek vmit ártok neki,me ez nem álapot,amúgy megy mint a disznó jöttem haza a háton,5.be oan 90nél még nagyon járt a segge bukó nélkül voltam 1 kört,lemek az útra,hát nem jön szembe a rendőr,kb 20m re lehetett tőlem..de elmentem meltettük bukó nélkül,nem szóltak semmit
hello all!
nah festem a kormányt, meg a kereket centíroztattam
itt van pár kép a vasról mostani állapotában
elég csúnya
nekem mondod...