Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt...
nya hol vagytok már???
Nya én vok mind2 helyen De akkor kivel beszélem meg ha senki nem lex főleg te sem Tuareg125
Na asszem én nem leszek itt 8 tól... de majd havertól felnézegetek hogy mizu...
holnap én se naon tudnék menni, mer suli van nekem a szombat is jó lenne, de a jövő hét is az jah, am sok sikert a szereléshez
Már kaptam 2 logó tervet a többit holnap küldi Dzsyna és ha itt van mind felteszem őket szavazásra....
hát akkor te jössz 9re...amugy nem tom meddig tart majd...
Jóhogy... sztem jövő 7vége így előreláthatólag de lehet szombaton felnézek arra. Vasárnap elvileg megyünk motort nézni tesómnak így az nem jó. holnap meg reggel be az egyetemre leadom az indexet aztán haza és motorépítés du motorozás meg mittudomén... de ha megyek szólok!
hello all!
nah Tuareg125, valamikor jössz akkor Loveimmel meg velem?
Szasztok!
Na már félig össze van rakva a gép... megoldottam a problémákat fúró és köszörű segítségével... már csak a kipuffot kell fellökni meg akksit televerni amperral és holnap remélem már nyitogathatom a powert
április környékére kéne.....akkora lesz jogsi
vmi megbeszélés, a tuareges tali elhalasztásával kapcs
mi lesz ma?
ajajj,baj van
nemtok jönni 8ra,csak 9re
okés
it leszek,cak nem felejtem el
hát...ööö...én ugy gondoltam h a club oldalon...de nekem mind1 hol csak legyetek itt a szélessávon
nem itt a forumon?
a weblapomon este 8 kor tali megbeszélés...
Nem felejtettem el, csak nincs apriliám
sziasztok, elissa mi van este??
Nya mizu srácok?Remélem az estét nem feledtétek el
huh má megilyedtem,h nem vagy itt
és mit tanítanak ott?
Reggelt srácok
www.nagyvas.hu SZerintem találsz sokkal olcsóbat is! pl szinteres goldfren 5 e FT, de Lucasba lesz olcsóbb is tuti!