Na már 90%os a gép... összeraktam amit lehetett, holnpra csak az orra marad. Nem bírtam ki hogy ne menjek vele egy kört persze csak kicsit a parkolóban... Jah amúgy azt vettem észre hogy a kipuff újratömés után totál más hangja van alapjáraton meg kicsit fölötte... de a múltkori tömésnél ilyen nem volt... olyan puffogós pici durrogások sorozata , tuning kipuffos robogón hallottam már hasonlót de kicsit magasabb fordulat fölött elcsedesedik... ez most jó vagy nem? Nekem mondjuk nagyon tetszik ... és jó lenne ha minden fordulaton ilyen hangja lenne
meg sztem min 1 héttel elötte kikéne húzni,h ikor legyünk,me vkinem nézi minden nap a forumot,vagy más dolga van,de ha előre lehet ,ugy intézi mindenki a dolgát...
Na hazaértem... elmentem tesómhoz akksi töltőért meg haverhoz csak kicsit elbasztuk az időt... hazajöttem feltettem tőtőre az akksit holnapra bika legyen Na majd akkor dumcsizunk hogy minden és mindenkinek klappoljon...
Szombaton Yati Race -re nem jön valaki? Pannóniaring, asszem belépődíj nincs, amikor én voltam alpok adia futamon, akkor be lehetett menni a boxutcába, mindent meg lehetett nézni, beszélgetni a versenyzőkkel stb...
rezonál a kipuff magas fordualton,kicsit alakítgatni kell a felfogatáson...
sehun senki?
tuareg 125?
itt vok én is,de éán szóltam,h cak msot tudok jönni,mer dolgom volt
Na vagyok, a club oldalon leírtam miért késtem... elnézést