Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

paioli csak nem öhlins
Brembo fék, Paioli ruigózóelemek :P
nekem személyszerint az 1. meg az uccsó tetszik persze Tuaregesebbre csinálva... csak úgy az ötlet része..
Na leszögezem hogy ezek csak tervek nem végelegesek csak ötlet szintűek....
Tessék szavazni melyik tetszik és akkor azon a vonalon folyik tovább a fejlesztés...
nekem elöl hátul fém fékcsövem van + hozzá brembo fékecskék és ha már ittartunk öhlins telok hogy dicsekedjek máá én is
Na kaptam logo terveket minnyá felpakolom őket és lehet szavazni...
Majd holnap adok ip-t, ma warozok egész este, úgyhogy sajnos nem tudunk együtt jáccani
fire: kinek mi tetszik... nekem pl a CoD nem jön be... de a MOHAA se... a moccon meg semmit nem csináltam még azóta sem, mert hideg van a tetőtérben, és nem tudok festeni, annak meg semmi értelme, hogy lefestem és egy hónap múlva meg lepereg róla... Sajnos, majd ha jó idő lesz...
Nekem van ROTAX 123-hoz hihi DE nem eladó! Próbálkozz bontóba!

Egyébként rendeltem fém fékcsövet előre :) Bolond vagyok :)
miaz kihalt a táj?
hu nemtom 3 éve... hoyg nyomom?? hát mikor hogy de nyomj má
r vmi szervercímet
Szasztok!Hát jah....kissé én is sokallom,de akkor is széppp ...
sziasztok etx en ugyanaz a karbi van mint a az összes tuaregen? vagyis ugyanaz a blokk? nincs valakinek elfekvőbe egy használható gumiharang a karbi meg légszürő közé.... vagy karbi nevét megtudja mondani valaki hogy milyen gumiharang ez vagy egy linket ahol venni tudok köszi előre is csácsá
hát iogen,teljesen már 33le 4tből,és más 2t ből
én szeretem a 2t pörgősségét
Na ja.Ez így van :)
Volt 125-ös Gilera RC 125-ösöm (az is Rotax m. volt) az is 33 LE volt.
De össze nem lehet hasonlítania kettőt. 4 T húz kis fordulattól egyenletesen, a 2 T meg csak fordulaton, de akkor nagyon.
De ha találok normális 2 T-t akkor veszek egyet megint.Könnyű, kezelhető , pörög , és a hangja, ahogy visít nagyfordulaton .Élmény velük menni.
jó az a 33le...erősebb ,mint a 125ös 2t...
meg nem eszik annyit
Úgy ám ,Rotax motoros .Bár az oldal dekliben Aprilia van , de a láncvédő alatt (és még sok helyen)bele van vésve hogy Rotax.
33 LE-s nem is sok nem is kevés
A cél egy 650-es csak nincs semmi jó állapotú, ami rendszámos.
ja,az sokkal jobb,monuyk én nem szoktam lövöldözősd gémmel jáccani neten..
phisoo
hol voltál mnostanába? 50réteg festéek fújtál a motorra?
Cod a király.
mindenki ezt a hülye cs-t nyomja?
én nem szeretem....
haverék is most mennek hétvégén vmi lanparty ra
Uhh bocsi, csak most olvastam... Nincsenek szervercímeid vagy mi? Mióta cszel? Jól tolod?
de ebbe 4500km van
azé ennyi sztem..először én is sokaltam..monyuk most is sokallom
nemrossz.,.. de túl drága 2200 euro... fél milla fél milláért kapok egy 400 as sportot sőt 480 ezerért láttam 1000-es fzr-t hiába van jo állapotban annyi pénzből vezsek 2 darab honda xl 600 at
Semmi infot nem találtam...szoval sztem nem létezik...
Tényleg nem találok erről a trafficrol semmit...sztem nem is létezik...lehet h valoban egy Wind az a képen...hááát...nem tudom...kutatok azért még ...