Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na tolom én is a bringát szunyálni... igaz bevágtam egy pohár cola-t úgyhogy nemtom meddig fogok forgolódni... na mind1
Jó éjt! Széles utat!
Nyugodtsááág itt vagyok... Miskolci egyetem... és holnap is lesz 6 darab órám ... pénteken meg megyek motorozni
mind1,nem várok 3ig
cső
na hun vagy tuareg125?
tudom
na voltál má az egyetemen?
am mien egyetemre jársz? mámmint,h kéne járnod,csak ép nem jársz
Na ugye hogy tudod te...
majd mindent megdumálunk honap....léptem by jo8
IHB? ez vmi speciális egyetemes rövidítés,vagy az: iszunk hányunk belefexünk buli?
ha nem jó neked,akk persze,h eltoljuk,nélküled nincs tali te vagy itt minden szülőatyja
nemtom,de most felraktam,újra üvölt a kipuff rendszer,és leeht forgatni 10föléééééééé váááá ezt szeretem,ha van fordulatszáááááááááám
ugyan kérlek...csak probálom a moccos pajtikat össze tartani
Na én léptem, jó8, széles utat!!!!!!
A főnökasszony berendelt mindenkit az irodába
jo holnap este 8kor ugyis várok mindenkit egy megbeszélésre...már szétküldtem az e- maileket
nah én lépek, nem mintha eddig annyira itt lettem volna
bye, jo8 all
széles utat!
jah és sok sikert Tuareg125 remélem vmikor jössz csapatni
Nekem is jó mert akkor már tuti meglessz a jogsim
bocsi kimaradt a vessző és így lehet kicsit érthetetlen...
Mégszép ... ott csak Tuaregesek hátha madarason találkozunk még több tuaregessel
A május az részemről nagyon király lenne!
hát akkor maradjunk május 1 Kunmadár az tutti....de ezt sem hanyagoljuk...marad a Sástó de más időponttal? mert én mindenképp szeretném ezt a talit összehozni
mi alapból mentünk volna kunmadarasra haverokkal motorokkal, szal az nekem teljesen okéééé
Akkkor a Máj 1. Kunmadaras lesz a tali? nekem meg az április vége nem jó mert akkor lesz tanulmányi út ( IHB ) május viszont lehet felőlem... majd megnézem mikortól van vizsgaidőszak
hehe én is csak akkor megyek talira ha meglesz csinálva faszául a blokkom, (főtengely,hajtókar dugó meg stb... a teljes felujítás a külsővel együtt is kb 120 ezer, de ebbe bennevan gumiszett + léáncszett de ha fasza lezs a mocim egyek talira, ha majd olyan suli vége fele lesz addigkijavítom a jegyeim
sziasztok, de rég voltam már itt !!!!!!!!!!!!!!! kezdtetek hiányozni