jó van nya...én is egyetértek veletek...én is szoktam máskor is meglepni párom,sőtt elég sűrűn ...csak gondoltam egy jókívánság mindenkinek....és nem verem ezt a V-napot nagy dobra...
hát 3-5E között/db...drága hozzá non a gyári...mondom aprilia boltban 6-7E/db ....amugy szasztok Tuareg 125...megesik h elindul az ember iskolába aztán mégse jut el odáig...hajrá!
mind1 most már nem érdekel ... amit eddig benyára költöttem volna azt most a mocra költöm... kimaradt már majdnem egy hónap... sőt lehet több is... na mind1 de az a lényeg hogy holnap du. már lököm össze ha minden fasza
Na én meg megyek aludni mert holnap suli és a héten még nem voltam pedig minden reggel nekikészülök de nem adja
Hát az egyik ilyen "mindenrejó" index nagyon hasonló a Tuaregéhez az asszem 3000 /darab... kicsit gömbölyűbb asszem , tesómnak az F650 es BMW-jén volt olyasmi... De ha gyári kell neki azt meg kell fizetni... nekem is benne lesz ez a kurva madzag vagy 5000be a bontóban meg 500 az mondtak rá csak nincs...
énnekem jó sokat ér...sztem üzletbe asszem tuaregre 6-7E körül van/db...tavaly kérdeztük...ugyh én 5Ealatt nem non adnám..persze ez csak az én szerény véleményem te tudod h neked mennyit érnek...nem akarom aztán h az én tanácsom miatt huzz le egy tuareges pajtit
Nem tudom mért kéne pont erre egy külön nap...
Széles utat! (és jó időt holnaptól az évre)
Na én meg megyek aludni mert holnap suli és a héten még nem voltam pedig minden reggel nekikészülök de nem adja
hol vagy?
szted menyit ér a gyári index..megvan mind a 4,törésmentes,izzókkal,midnnnel 1üt van...
gyere msn re
am mi a szitu erre?