egy késöbbi talira énis meg sztem tesom is szivesen eljön az etx el de sztem csak májusban a jó időben:) minél többen annál jobb.... megosszuk az infokat...
Én megpróbálok most egy másik dolgot, mert van egy csávó itt nem messze aki ferodoloz fékbetéteket. Megkérdezem nála hogy mennyibe lenne a szinteres, és ha elfogadható akkor feljavíttatom a régit
hát mert kiderült h a Honda évadnyitó tali is akkor lesz Kiskunlacházán....és illene megjelennem...és ez fix időpont...ugyh jo lenne ezt megbeszélni ha mindenki fel tudna jönni holnap este 8kor vagy ide vagy club weblapjára...mert nem szeretném h én miattam tolodjan...akkor inkább nem menek a hondás talira...szoval h ez gáz akkor megoldom vhogy...de ha esetleg nektek is jobb lenne más időpont...mert én azért gondoltam ezt a 14-15t mert fizu után van...de végül is nekem nem lenne baj ha egy hetet tolodna...persze csak akkor ha másoknak sem...slényeg h ezt mindenképp meg kell dumálni....mert szeretnék részt venni+szeretném ha mindenki eljönne akinek lehetősége van rá
Hy all!! Voltam ma megkérdezni a fékbetétet, 7290Ft a 2db hátsó....... A 89"-es Tuareghez állítóag ez a gyári, valami szinteres cumó Ezzel az időpont eltolással énis egyet értek, nekem is jobb lenne később
Toljuk el későbbre! Ez nekem is nagyon jó lenne, mert akkor biztosabb lenne, hogy kész lesz a moccom addig, mert egyenlőre sehol nem tartok még vele. Jah, meg időjárás szempontjából sem lenne rossz, mert minnél később, annál melegebb Azért április közepén még lehet hideg este.
lehalok ezen az etx en... új gyertáycval nem megy,berakom az újat azal se megy,gyertyapipa+kábel cser,eúj gyertya,van szikra,de mégse megy a motor,régi gyertya,rárugok 1ből indul
nem tom mi van vele...
na mek rárakom az arow dobot
Na megjött a bowden a végösszeg 4700 HUF és a pláne az egészben hogy nem is igazán jó... pedig hangsúlyoztam hogy milyen a vége de ezek szerint vagy nem fogta fel vagy csak ilyen van... na mind1 kis alakítás és már össze is lessz pattintva ... de azért mégiscsak bosszantó hogy ilyen drágán elad 35 centi madzagot és mégcsak nem is pont olyan ami nekem kell... Na de holnap jövök haza rakom össze és pénteken már csak eső és hómentes idő kell és kész
nem tom mi van vele...
na mek rárakom az arow dobot
Láttam ma egy apriliát itt a Bécsi úton a temetőnél, ilyen zöldes színű volt, nem tudjátok ki az?