Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hány? én 1000 et jelöltem be den félő hogy 800 mert rossi uj gépe 800 as igaz az gp...
Heti kérdésünkre már válaszoltál. Hány köbcentis motorokkal versenyeznek a Supersport VB-n?
Ed-köszike ...már megelőztél ponn azt kerestem Tuareg125 -nek
én is annak néztem de ugy voltam vele hátha találtok olyan kis változást amit én nem vettem észre amitől trafic lett
Paraszt, nem hiszel az úrnőnek?(Barbi egyébként úrnőt jelent, nem kapcsolódik semmihez csa megjegyzem )
na igen ez egy Tuareg Wind...
Elissa te utánanéztél már ennek a Tuareg Trafficnak? csak mert sehol nem találok ilyet lehet azért mert ilyen változata sosem volt ... az aprilia "múzeum" ban sincs ilyen... szóval....
15
Gyári hümm? Azt sem tudom, milyen gyártmány volt a gyári....
De mondtam már, olyan 20 e ért kapsz újat, MEC EUR gyártmány-olasz
yári főtengely hajtókar enyémre mennyi zsé
Úgy, hogy valamikor főtengelyszimmeringet cserélhettek benne kívülről, és a biztosító alátét nyelve, ami az ékhoronyba nyúlik letört... Ezek után az anya biztosítása nem volt elégséges...
Amúgy azt leszámítva, hogy jól össze volt zúzva külsőleg az a simson (amúgy neki is robesz volt) a motorja nem sokat futhatott.... (óra mutatott 300 km -t :) Mert a spirál a meghajtóba elforgott 300 km-esen :) Ezt is megoldottam hihi)
Az meg hogy esett le? ügyes lehetett
Hja ismerem... Miután keszhelyi... meg miután egyszer fél órát könyörgött, hogy nem tud elmenni boltba, kifizeti, csak cseréljem ki a sámson belsőgumiját...
aztánmeg hogy csinálja meg, mert megállt (a primer hajtás fogaskereke leesett a főtengelyről :) )
Aztán volt a kipuffhegesztés :D
hát ez ien cöööö...cöö ...elissa hangeffect
te ismered személyesen shabikát? ...hát tod az ugy volt hogy egyik este összeverődtünk páran a fórumon....és elneveztük a gépeket állatnak ...shabika vetette fel az ötletet..de psszt....
ez miféle hangeffekt,h cööö?
Nem mondod, hogy a Csabi ebbe is bennevan? Tudtam, hogy nagy nőcsábász, de hogy ennyire....
Hümm hümm... én csak pilláztam, miközbe mesélgetett kipuffhegesztés közbe... de egyre hosszabbak a csápjai :)
cö...cööö...
az én motorom meg hímnős
és jó az ágyba?
elissa megolvagolja a gépsárkányt
csak vicc volt