Elissa te utánanéztél már ennek a Tuareg Trafficnak? csak mert sehol nem találok ilyet lehet azért mert ilyen változata sosem volt ... az aprilia "múzeum" ban sincs ilyen... szóval....
Úgy, hogy valamikor főtengelyszimmeringet cserélhettek benne kívülről, és a biztosító alátét nyelve, ami az ékhoronyba nyúlik letört... Ezek után az anya biztosítása nem volt elégséges...
Amúgy azt leszámítva, hogy jól össze volt zúzva külsőleg az a simson (amúgy neki is robesz volt) a motorja nem sokat futhatott.... (óra mutatott 300 km -t :) Mert a spirál a meghajtóba elforgott 300 km-esen :) Ezt is megoldottam hihi)
Hja ismerem... Miután keszhelyi... meg miután egyszer fél órát könyörgött, hogy nem tud elmenni boltba, kifizeti, csak cseréljem ki a sámson belsőgumiját...
aztánmeg hogy csinálja meg, mert megállt (a primer hajtás fogaskereke leesett a főtengelyről :) )
Aztán volt a kipuffhegesztés :D
te ismered személyesen shabikát? ...hát tod az ugy volt hogy egyik este összeverődtünk páran a fórumon....és elneveztük a gépeket állatnak ...shabika vetette fel az ötletet..de psszt....
Nem mondod, hogy a Csabi ebbe is bennevan? Tudtam, hogy nagy nőcsábász, de hogy ennyire....
Hümm hümm... én csak pilláztam, miközbe mesélgetett kipuffhegesztés közbe... de egyre hosszabbak a csápjai :)
De mondtam már, olyan 20 e ért kapsz újat, MEC EUR gyártmány-olasz
Amúgy azt leszámítva, hogy jól össze volt zúzva külsőleg az a simson (amúgy neki is robesz volt) a motorja nem sokat futhatott.... (óra mutatott 300 km -t :) Mert a spirál a meghajtóba elforgott 300 km-esen :) Ezt is megoldottam hihi)
aztánmeg hogy csinálja meg, mert megállt (a primer hajtás fogaskereke leesett a főtengelyről :) )
Aztán volt a kipuffhegesztés :D
Hümm hümm... én csak pilláztam, miközbe mesélgetett kipuffhegesztés közbe... de egyre hosszabbak a csápjai :)
csak vicc volt