szia Elissa
Tuareg125, neked vannak adatok Sástóról? mert az osztállyal majd megyünk kirándulni, és Loveimmel felvetettük, hogy oda kéne menni.....csak ien pontosabb adatok kellenének, róla, ha esetleg neked volna, jah, vagy esetleg bárki másnak ha van vmi, pls küldje már el, vagy írja már ide be thx
Estét moccos társak...hát alukormányt nekem is hozott át haver h jó lex a tuaregemre..de aztán nem az lett feltéve mert nem fért rá a sok kütyü/kapcsolok/ ...de jo nekem a gyári...igen igen tessék fórumozni, már a weblapomon is lehet
Hy all!! Fire, egy olyan kérdésem lenne, hogy Citrommal mivan?? Mert kb 1 hete elküldte nekem a cumót elvileg és azóta nem jött meg, de nem is tudok vele beszélni msn-en se
Tegnap este korán leléptem, de most hogy visszaolvasgattam, ugylátom hogy nektek azjoött le, hogy a forgattyúsházamban HŰTŐ FOLYADÉK volt! NEM!!!!!! Nekem POCSOLYA VÍZ volt benne!
És ez számomra hihetetlen, hogy erre van tervezve egy motor, és télleg csak 2-3 pocsolyát kapott, és nyekk!
jo el énse láttam csak elhajlott a teso etx n és nem tom milyet rendeljek neki (nem én voltam én tudok motorozni de most láttam a parillán ezeket is meg még eggyet verseny crossra valot 3 magasságut.. 4999 ért meg 500 a szivacs asszemm... jah valakinek nincs elfekvőben egy bal oldali kapcsoló rendszer a kormányra mert az index pöcökje letört meg a lámpáé csak azért kellene..:(
hisz akkor az összes cross motorn "vas" kormány lenne ... mivel azok elég sokat firkálnak, de amúgy még nem nagyon láttam olyat hogy a kormány eltört volna...
sziasztok lehet hogy én vagyok hülye de nem értek egy dolgot a puha fém vagyis aluminium kármány kerül 7400 ft ba újonnan a puhább elesek azt nemis látszik hogy kormány volt a nem tom gondolom vas fekete az meg 2700 hogy van ez.. nemértem:) valaki magyarázza el légyszives..
nah de én léptem aludni
bye, jo8 all
széles utat!
Tuareg125, neked vannak adatok Sástóról? mert az osztállyal majd megyünk kirándulni, és Loveimmel felvetettük, hogy oda kéne menni.....csak ien pontosabb adatok kellenének, róla, ha esetleg neked volna, jah, vagy esetleg bárki másnak ha van vmi, pls küldje már el, vagy írja már ide be thx
maj megkérdem tőle ma...
kormányt? meiket?
ja mer neked kel az index? szójá vazee,én má rég elfelejtettem..vegyél föm msn re és küldök képet,megdumáljuk a dolgokat..
Tegnap este korán leléptem, de most hogy visszaolvasgattam, ugylátom hogy nektek azjoött le, hogy a forgattyúsházamban HŰTŐ FOLYADÉK volt! NEM!!!!!! Nekem POCSOLYA VÍZ volt benne!
És ez számomra hihetetlen, hogy erre van tervezve egy motor, és télleg csak 2-3 pocsolyát kapott, és nyekk!
Jó éjt Tuaregesek
Széles utat!
an mek alszok
bye all