Azért nincs, de nem is arra való, kezdőknek jó, azért van bennük 12-15 Le, ami már terepgumikkal jó egy pár dologra, és simo biztos nem nyomja le, simson az tervezési hibák összessége
Én biztos vagyok benne hogy nem menne fel!Simson se ment fel tolni kellet(3 simsonból egyikse ment fel egyik enduro volt és crossgumi volt rajta és krva erős volt akkor sem!)100%-ra mondom hogy egy 50es vagy 70es tuareg nem megy jobban terepen mint egy Simson!Meg ha 1szer elakadsz tuareggel akkor azt taszigálhatod mert az életben nem fog kijönni onnén!
most nem akarok okoskodni de.....
sztem a 70ccm-es moccba van akkora erő, mint a 125-ösbe.......persze ez nem minden esetben igaz, mivel a 70esben nincs power, meg semmi más extra, de a súlya gondolom könnyebb, mint egy 125ösé
És a simó? hogy megy fel, bringával járok ilyen helyeken, ha az felmegy, akkor ez is, siratófalon is felmegy, ah ügyes vagy, ez a pilótán múlik.
Egyébként meg vállon felviszed annak semmi értelme, én is vittem már fel nagykevélyre, akkor sziklákon mint a simó maga...
Dehogynem, simson egy enduróhoz képest... nem használnék ilyen szavakat, az tény hogy bírta a szemete, direkt nem lehetett kinyírni, enyém csak úgy magától pusztult meg mindig, megpróbáltuk kinyírni semmi baja nem lett
phisoo-thx...és várom h regelj és aktívkodj az oldalon...na meg persze mindenki...van ott is fórum léptem..by ui.:axel majd holnap felteszem a képet az oldalamra
Elissa, ez az oldal már így is nagyon király, gratz! Mindjárt regelem is magam
Trakeenak meg fireballnak meg annyit hogy, az állórész 30 ezer a trafó meg pontosan 52 ezer forint sajnos, úgyhogy imádkozz fire, hogy ne ilyenfajta baja legyen...
HercegM: neked meg csak a saját tapasztalataimat tudom elmondani a motorról, meg egy-két adatot. Kb 22 és 30 lóerő között mozog a teljesítmény, amit az én tapasztalatom szerint olyan 6000 (kb powernyitáskor) és 10 ezer fordulat között ad le. A nyomatékról számszerű adatot nem tudok sajnos. Ha egyszer felújítod fullosan és utána rendesen használod, akkor sokáig jól fog működni (persze egy-két apróbb általános hibát leszámítva), már amennyire ezt el lehet várni egy 20 éves motortól . Nagyjából ennyi, ha van valamivel kapcsolatban konkrét kérdésed, ne kímélj!
Nah bye all, mentem is aludni, széles utakat!
Sziasztok!Arról szeretnék információt kapni hogy egy 70es Tuareg mit tud?Végsebességre milyen?Terepen mit lehet tőle várni?Csak mert most akarok venni és tisztában szeretnék lenni ezekkel a dolgokkal!(Pl:Egy jó sáros erős hegyi emelkedőn felmegy?)
sztem a 70ccm-es moccba van akkora erő, mint a 125-ösbe.......persze ez nem minden esetben igaz, mivel a 70esben nincs power, meg semmi más extra, de a súlya gondolom könnyebb, mint egy 125ösé
Egyébként meg vállon felviszed annak semmi értelme, én is vittem már fel nagykevélyre, akkor sziklákon mint a simó maga...
Na ott bitztos hogy nem menne fel egy 70es tuareg:D
Elissa, ez az oldal már így is nagyon király, gratz! Mindjárt regelem is magam
Trakeenak meg fireballnak meg annyit hogy, az állórész 30 ezer a trafó meg pontosan 52 ezer forint sajnos, úgyhogy imádkozz fire, hogy ne ilyenfajta baja legyen...
HercegM: neked meg csak a saját tapasztalataimat tudom elmondani a motorról, meg egy-két adatot. Kb 22 és 30 lóerő között mozog a teljesítmény, amit az én tapasztalatom szerint olyan 6000 (kb powernyitáskor) és 10 ezer fordulat között ad le. A nyomatékról számszerű adatot nem tudok sajnos. Ha egyszer felújítod fullosan és utána rendesen használod, akkor sokáig jól fog működni (persze egy-két apróbb általános hibát leszámítva), már amennyire ezt el lehet várni egy 20 éves motortól . Nagyjából ennyi, ha van valamivel kapcsolatban konkrét kérdésed, ne kímélj!
Nah bye all, mentem is aludni, széles utakat!
ELŐRE IS KÖSSZ