Szevasztok szerintem az ember mondja meg a helyet és ezerrel felpörgetek a tuareggel ott ahol a simo csak bugdácsol. A fiam sokáig ment simoval és utána jött a Ts 80-as suzuki és ég és föld a külömbség a ts-el lehet játszania 6 sebesség között és 2000-9000 fordulat között.
holnap útvonalat fogok tervezgetni... mivel szerintem én a talira már péntek reggel elindulok majd... mivel pénteken nincs órám... így aztán majd barangolgatok kicsit megszálok valahol aztán szombat reggel irány Sástó
Szerintem maradjunk annyiban, hogy egy Simót meg egy Tuareget NEM LEHET összehasonlítani... Pl az én 125-ösömnek (mikor egy-kétszer crossoztam vele) nem volt sem emelkedő, ahol ne ment volna fel, sem sár vagy gödör, ahonnan ne jött volna ki... (persze itt nem a nagyon extrém terepekre gondolok) Ja és mégvalami: ne haragudj, nem sértegetni akarlak, de 2 motort csak akkor hasonlíts össze, ha mindkettővel mentél már egy pár km-t. A szavaidból úgy vettem ki, hogy nem igazán mentél még Tuareggel, vagy legalábbis nem sokat.
Ha van valamivel kapcsolatban konkét kérdésed, tedd fel nyugodtan, de hagyjuk a Tuareg vs. Simó "verseny" boncolgatását.
Üdv.
ez a csávó bazz Az ilyenekkel ne foglalkozzatok vaze. Idejön és mond mindenfélét de Tuareget még nem látott közelről... ilyen hülyeséget hogy lehet kérdezni egyálltalán... na ha már itt tartunk mondd már meg nekem "nagy simsonos" hogy mondjuk a simó ülését milyen messzire lehet eldobni? mert eu kb ugyanolyan... amúgy meg ne hasonlíts már össze egy simót egy Tuareggel... tedd egymásmellé a kettőt és egyből szemedbe fog ötleni hogy miért kerül egy Tuareg 4 simson árába.
Kérdeztél mi válaszoltunk ennek itt vége is... ha normális vagy szivesen látunk ha nem akkor tolhatod a bringát...
Maxi már nem azért de akármilyen 70 es tuning legyen aza mocc akkor se éri utol a 125 öt... majdnem a duplája gondolj bele, ez kizárt dolog hogy ugy menjen, max a töröttgyűrűs 25 ös tuareget éri utol
kéne az én mocimra egy jó gyujtáskapcsoló, meg egy hátsó lámpa, esetleg egy műszerfal ha akad hátsó lámpát meg gyujtáskapcsolot meg olajszivattyut ki tud szerezni occso pézé??
Nem mondanám hogy sokkal drágább, de a teljesítményt meg kell fizetni, és lesz egy motorod, és nem egy simsonod, sokkal sokkal komolyabb, de úgy látom téged nem nagyon érdekel a vélemény...
jah....nekem 50es Tuareg Rally - m van.....és merem állítani, hogy cross gumival ez is csodákra lenne képes, 70esként meg főleg......de am télleg nem itt kéne offolni, már ha télleg ezt akarod, mert azt akarod, keress más fórumt...........már bocsi
Hát nem tudom azért kíváncsi lennék hogy a simson vagy a tuareg bírná több ideig itt ahol lakok(őrség:D:D)Meg érted tuaregben egy kis pöcök tönkre megy azt oda a pénztárcád vastagsága.
Ha van valamivel kapcsolatban konkét kérdésed, tedd fel nyugodtan, de hagyjuk a Tuareg vs. Simó "verseny" boncolgatását.
Üdv.
Kérdeztél mi válaszoltunk ennek itt vége is... ha normális vagy szivesen látunk ha nem akkor tolhatod a bringát...