Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah 5000 thx, csumi,jo8,széles utat!
de akkor nem tudjátok, hogy mien a gyári akksi az 50esekben? vagy ugyan az van mindben
HercegM, amúgy a motorod tök olyan mint az enyém csak ezekszerint önindítós
A motoron holtudom megnézni,hogy milyen évjáratú?
de muszáj, msot írjak 4 hozzászólást? am lehet, hogy az lesz, emr álmi vok,d e ez muszáj, 5 a szerencseszámom
Hát de igy nem jó h kivárod Írogass aztán vagy-vagy
még én se alszom.....várakozom arra, hogy esetleg 5000.lehessek persze csak ha ti is így akarjátok
Rajzom az nincs nekem se Amúgy 89"-es de 93"-as forgalomba helyezésű.
Mi az mindenki csucsukál? sajna holnaptól nekem is suli...
Nincs a motorodhoz véletlenül valami szerviz rajz?A te motorod hány éves?
ez nem egy jóminőségű kép, sőt.......... de a lényeg látszik
Van fent kép, mondjuk kifejezetten a blokkról nincs, majd meglátom mit tehetek
Rakhatnál fel képet,hogy megnézhessem.Elég sok tipus van ezek szerint.
Nekem ugyanilyen a blokkom és azon nyoma sincs az önindítónak
nah mivan? ien kevesen vagyunk?
Ezen csak öninditó van.Berugó karnak nyomasincs.
4 körül zselés akksi??? szerintem te valamit elnéztél... (talán mobiltelefonba valót)
A sima akksik mennek ilyen árban, a zártak kicsit drágábbak a zselések meg 2-3 szor ennyi... valami ilyesmi mondott itt a fószer az üzletben...
Gyakorlatilag mindent szeretnék róla tudni.Pl:(ez az ujabik vagy a régebbik 127-es,teljesitménye... stb.)
fú bazki
nem kéne,h behaljon rajta vm iesmi
a kurva száját...és neked is ien volt,h gyenge szikra volt ,meg nem ott ahol kell? me csinált má 1× iet,aszttem gyertya,kicseréltem,aztán ment másik gyertyával..aztán megin csinálta,és most meg is ált fullra
Huhh ez sajnos szívás! Nekem is ez volt! Ha nem kontakhiba, akkor vagy a generátor állórésze, vagy a trafó (vagy más néven elektronika) pusztult meg! A generátor állórészt ki lehet mérni, az elektronikát nem. Sajna 20-30 e között van az alkatrész!
4körül van 1 zselés
na mi történt elissa?
am én is kicsit levok törve,me az etx megpusztult
nincs szikra,olyan,ha rárudok erősen,ak a gyertyán érzem,h megráz 1 kcsit ,de ahol kéne,ott smi szikra..gonodlom vhol leföldel ,de nemtom hol
ez má újabb rotax 127es block,me ezen van önindító is
Bár lehet ahhoz már tehetség kéne...
HercegM:
Ez 127-es. Mit szeretnél tudni róla?
Többiek: legalább nézzétek már meg rendesen a képeket.... méghogy bal kihajtás...