4 körül zselés akksi??? szerintem te valamit elnéztél... (talán mobiltelefonba valót)
A sima akksik mennek ilyen árban, a zártak kicsit drágábbak a zselések meg 2-3 szor ennyi... valami ilyesmi mondott itt a fószer az üzletben...
fú bazki
nem kéne,h behaljon rajta vm iesmi
a kurva száját...és neked is ien volt,h gyenge szikra volt ,meg nem ott ahol kell? me csinált má 1× iet,aszttem gyertya,kicseréltem,aztán ment másik gyertyával..aztán megin csinálta,és most meg is ált fullra
Huhh ez sajnos szívás! Nekem is ez volt! Ha nem kontakhiba, akkor vagy a generátor állórésze, vagy a trafó (vagy más néven elektronika) pusztult meg! A generátor állórészt ki lehet mérni, az elektronikát nem. Sajna 20-30 e között van az alkatrész!
na mi történt elissa?
am én is kicsit levok törve,me az etx megpusztult
nincs szikra,olyan,ha rárudok erősen,ak a gyertyán érzem,h megráz 1 kcsit ,de ahol kéne,ott smi szikra..gonodlom vhol leföldel ,de nemtom hol
A sima akksik mennek ilyen árban, a zártak kicsit drágábbak a zselések meg 2-3 szor ennyi... valami ilyesmi mondott itt a fószer az üzletben...
nem kéne,h behaljon rajta vm iesmi
a kurva száját...és neked is ien volt,h gyenge szikra volt ,meg nem ott ahol kell? me csinált má 1× iet,aszttem gyertya,kicseréltem,aztán ment másik gyertyával..aztán megin csinálta,és most meg is ált fullra
am én is kicsit levok törve,me az etx megpusztult
nincs szikra,olyan,ha rárudok erősen,ak a gyertyán érzem,h megráz 1 kcsit ,de ahol kéne,ott smi szikra..gonodlom vhol leföldel ,de nemtom hol
Ez 127-es. Mit szeretnél tudni róla?
Többiek: legalább nézzétek már meg rendesen a képeket.... méghogy bal kihajtás...